Xbox Star Trucker 71 TL!

Başka bir indirim konusunda paylaşan arkadaş için açıyorum konuyu. Dün çıkış yapan Star Trucker oyunu xbox pc store'da 71 TL. Steam'de 11 Dolar'dan satılıyor. Uzayda tırcılık yaptığımız farklı bir atmosferi var. Ben de belki alıp deneyebilirim. @teokrasy

Kesinlikle farklı gözüken bir oyun. Paylaşımın için teşekkürler. Oyunu deneyelim bakalım.

Şu an oyunu alıp almama arasında kaldım. Denemiş biri varsa uzun uzadıya oynatacak bir oyun mu yoksa bir süre sonra sıkılıp bırakılacak bir oyun mu?

Game Pass'ten deneyip alacağım ben konu için teşekkürler.

Deneyenler fikirlerini belirtirse güzel olur, farklı bir tür kararsız kaldım bende.

Oyunu 2 saat boyunca deneyimledim ve söyleyebilirim ki, çok değişik bir yapısı var. ETS 2 oyununun uzayda geçen versiyonu. Uzay çöplerine çarptıkça tır hasar alıyor ve uzay kıyafetini giyip tamire çıkmamız gerekiyor. Yük taşıyoruz, iş alıyoruz ve işi bitiriyoruz. Daha fazla içerik vardır ama buraya kadar oynayabildim. Almanızı öneririm.

Oyunu bende deneyimledim ve üstteki yoruma katılıyorum çok değişik bir oyun, imkanınız varsa kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Oyunu bildiren bendim başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim ,
Oyunu oynayıp detaylı inceleme yapabilecek ( ets kıyası olabilir)kimse varsa sevinirim oyunu aldım ama iş güç çocuklar derken hiç bakma fırsatım olmadı .
Geçmiş yıllarda onlarca saatini ETS ye harcamış ve ETS den nefret edip silmiş birisi olarak merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…