P Peras Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 91 27 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Steam indirimlerinde gördüm daha önce hiç Star Wars oyunu oynamadım ama merakım var. Online olarak da oynamayı düşünüyorum ama sunucu durumları aktiflik nasıl bilmiyorum sizce alınabilir mi?
Arkadaşlar Steam indirimlerinde gördüm daha önce hiç Star Wars oyunu oynamadım ama merakım var. Online olarak da oynamayı düşünüyorum ama sunucu durumları aktiflik nasıl bilmiyorum sizce alınabilir mi?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 27 Kasım 2020 #2 Alınmaz bence. Nedeni bu video. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alınmaz bence. Nedeni bu video. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et