Star Wars: Battlefront 2 alınır mı?

Technokil

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, daha önce hayatımda hiç Star Wars filmi izlemedim. Yine de alınır mı? Evrene adapte olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, daha önce hayatımda hiç Star Wars filmi izlemedim. Yine de alınır mı? Evrene adapte olabilir miyim?

+200 saatden fazla oynadım. Çok güzel oyun son kuruşuna kadar hak ediyor son zamanlarda aktiflikde uçtu zaten indirim deyse kaçırmayın lightsaber seviyorsanız bağımlısı olursunuz.

+200 saatden fazla oynadım. Çok güzel oyun son kuruşuna kadar hak ediyor son zamanlarda aktiflikde uçtu zaten indirim deyse kaçırmayın lightsaber seviyorsanız bağımlısı olursunuz.
Hocam ışın kılıcı temasını falan severimde tek endişem evrene entegre olmakta zorlanır mıyım? Çünkü starwars bilgim çok temel bir takım şeylerden ibaret.

Hocam ışın kılıcı temasını falan severimde tek endişem evrene entegre olmakta zorlanır mıyım? Çünkü Star Wars bilgim çok temel bir takım şeylerden ibaret.

Hayır hiç problem olmaz oyun zaten hikaye açısından evreni çok minimal işliyor oyunu zaten temel olarak hikaye şeklinde görmeyinde Online olarak görün o yüzden kontrollere alıştınız mı hiç problem çıkmaz.

Çok sağolun hocam, hiç düşünmeden alıcam o halde zaten yüksek bir miktar indirimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…