Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar oyunda beni deli eden bir konu var. Oyuna girdiğimde lobide imleç gözükmüyor ama maça girdiğimde aim tutamıyorum, çünkü imleç ekranda gözüküyor. Yanlışlıkla en sağa doğru geldiğinde ise 2. ekrana dokunup oyunu alta atıyor.
Arkadaşlar oyunda beni deli eden bir konu var. Oyuna girdiğimde lobide imleç gözükmüyor ama maça girdiğimde aim tutamıyorum, çünkü imleç ekranda gözüküyor. Yanlışlıkla en sağa doğru geldiğinde ise 2. ekrana dokunup oyunu alta atıyor.
Metwe Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #2 Garip bir şekilde arkada Discord açıksa kapatın diğer boş uygulamarı da durdurun sonra yeniden girin düzeliyor. Artı 0 Eksi
Garip bir şekilde arkada Discord açıksa kapatın diğer boş uygulamarı da durdurun sonra yeniden girin düzeliyor.
KS KS Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #3 Metwe dedi: Garip bir şekilde arkada Discord açıksa kapatın diğer boş uygulamarı da durdurun sonra yeniden girin düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bir şey daha soracağım oyunda para kasılıyor fakat hiçbir yere harcanmıyor ne yapacağım? Yaklaşık 200k ya yakın var. Artı 0 Eksi
Metwe dedi: Garip bir şekilde arkada Discord açıksa kapatın diğer boş uygulamarı da durdurun sonra yeniden girin düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bir şey daha soracağım oyunda para kasılıyor fakat hiçbir yere harcanmıyor ne yapacağım? Yaklaşık 200k ya yakın var.