Caner A Megapat Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Frosty Mod Manager'le mod yukleme hatası alıyorum bilen var mı? Ve ondan sonra Manager kapanıyor Dosya Ekleri hata.png 78,5 KB · Görüntüleme: 149
KS KS Caner A Megapat Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #2 Ne Alaka ? Artı 0 Eksi
Y YasirHacıoğlu Kilopat Katılım 26 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 Aynı sorunu ben de alıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Caner A Megapat Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #4 YasirHacıoğlu dedi: Aynı sorunu ben de alıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Zor ama buldum evet buldum bilgisayar dilini ve bölgesini İngilizce olarak değiştirmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
YasirHacıoğlu dedi: Aynı sorunu ben de alıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Zor ama buldum evet buldum bilgisayar dilini ve bölgesini İngilizce olarak değiştirmen gerekiyor.
Y YasirHacıoğlu Kilopat Katılım 26 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #5 Caner A dedi: Zor ama buldum evet buldum bilgisayar dilini ve bölgesini İngilizce olarak değiştirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum çok teşekkürler sayende oldu. Artı 0 Eksi
Caner A dedi: Zor ama buldum evet buldum bilgisayar dilini ve bölgesini İngilizce olarak değiştirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum çok teşekkürler sayende oldu.
KuşlaraFısıldayan Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #6 Caner A dedi: Zor ama buldum evet buldum bilgisayar dilini ve bölgesini İngilizce olarak değiştirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum ellerin dert gormesin sayende oldu Artı 0 Eksi
Caner A dedi: Zor ama buldum evet buldum bilgisayar dilini ve bölgesini İngilizce olarak değiştirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum ellerin dert gormesin sayende oldu