Star Wars: Battlefront 2 ne durumda?

EgeWanKenobi

Femtopat
Daha fazla  
Abi ben SW BF2'yi 2020'den beri oynuyorum ve hiçbir sıkılma gelmedi, oyunun hikaye modu bence ortalamanın bir tık üstünde ama online modda oyunda acayip çok hata var, örneğin Obi-Wan Kenobi iken Force itişi kullandığımda ayrılıkçı droidler bug'a giriyor ve ölseler bile halen sıkmaya devam ediyorlar, sizin BF 2 ile düşünceleriniz nelerdir?

Online'da çok kişi yok zaten. BF3 ve BF4 gibi oyun. Sadece kemik kitle oynuyor. Beni sarmamisti Battlefield serisi daha iyi gelmişti, FPS olsa daha iyiydi ama türü sevenler deneyebilir tabii ki.

Online'da çok kişi yok zaten. BF3 ve BF4 gibi oyun. Sadece kemik kitle oynuyor. Beni sarmamisti Battlefield serisi daha iyi gelmişti, FPS olsa daha iyiydi ama türü sevenler deneyebilir tabii ki.

FPS kamerası var oyunda.

Abi ben SW BF2'yi 2020'den beri oynuyorum ve hiçbir sıkılma gelmedi, oyunun hikaye modu bence ortalamanın bir tık üstünde ama Online modda oyunda acayip çok hata var, örneğin obi-WAN kenobi iken Force itişi kullandığımda ayrılıkçı droidler Bug'a giriyor ve ölseler bile halen sıkmaya devam ediyorlar, sizin BF 2 ile düşünceleriniz nelerdir?

Hikayesi güzel Online kısmı zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı