Star Wars: Battlefront 2 oynanır mı?

Yani doğrudur bana dediğim gibi bedava olmadan önceki hafta 1 tane han solo etrafta uçuyordu başka da hile görmedim.
Ben pek sevmedim. Şahsen ben tavsiye etmem pek.

Star Wars'ı sevmiyorsanız sevmemeniz normal seviyorsanız neden sevmediniz?

Yani doğrudur bana dediğim gibi bedava olmadan önceki hafta 1 tane han solo etrafta uçuyordu başka da hile görmedim.
Çok fazla hasar hilesi kullanan var. Arada aim de açıp kapatıyorlar duruma göre. Uçmak gibi düşünmeyin. Biri sana supremacy'de fazladan 15 vursa her mermisiyle bir yerlerden fark edemezsin.

Hile olduğuna nasıl bu kadar eminsiniz? Yeri geliyor ben de resmen tek atıyorum millete.
Yapımı çok basit, ban neredeyse yok ve oyun ücretsiz dağıtıldı. 1 kişi bile istediği kadar hesap açtı. Oyunda saatlerinizi harcadıktan sonra neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabiliyorsunuz ki sadece emin olduklarım bile fazlayken bir de emin olmadıklarım var. Hilenin kendisini gördükten sonra emin oldum çoğundan. O zamana kadar acaba hile mi değil mi diye düşünüyordum sadece.

Oyunu kaç saat oynadınız ben de daha az saat var kaç saatten sonra sıkmaya başlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…