Maalesef ekran kartınız 18.5.1 gibi güncel sürücüleri desteklemiyor. En son desteklenen sürücüler sırasıyla Catalyst 15.7.1 ve Crimson 16.2.1 Beta olarak geçiyor.
Ekran kartınız Battlefront 2 ile tamamen uyumsuz. Yeni bir bilgisayar almanız gerekli.
Hocam orada A1 İngilizce var. O kadarını da bilmliyorsanız, Google Translate denen bir şey var. Bir zahmet bu kadar da hazırcı olmayın.
Hadi tamam ben sizin için Google Translate görevi göreyim. Yani arkadaş diyor ki "Lütfen AMD Radeon Sürücünüzü güncelleyin".
Hocam orada A1 İngilizce var. O kadarını da bilmliyorsanız, Google translate denen bir şey var. Bir zahmet bu kadar da hazırcı olmayın.
Hadi tamam ben sizin için Google translate görevi göreyim. Yani arkadaş diyor ki "lütfen AMD Radeon sürücünüzü güncelleyin".
Hocam orada A1 İngilizce var. O kadarını da bilmliyorsanız, Google translate denen bir şey var. Bir zahmet bu kadar da hazırcı olmayın.
Hadi tamam ben sizin için Google translate görevi göreyim. Yani arkadaş diyor ki "lütfen AMD Radeon sürücünüzü güncelleyin".
Emin misiniz? Sürücünüz güncelse oyun böyle bir hata vermemeli.
Baktınız gerçekten de güncel, daha yeni versiyonu yok. Oyunun yapımcısına bilet atın, sürücünüzün güncel olduğunun da bir ekran görüntüsünü ekleyin. Normalde böyle bir hatanın olmaması lazım.
Hocam sürücüyü Windows üzerinden değil, AMD sitesinden indirmelisiniz. Windows çoğu zaman eski sürücüyü güncelmiş gibi yüklüyor maalesef. https://www.amd.com/en/technologies/radeon-software Şu linkten Radeon yazılımını indirin, o güncel sürücüyü indirecektir.
Hocam sürücüyü Windows üzerinden değil, AMD sitesinden indirmelisiniz. Windows çoğu zaman eski sürücüyü güncelmiş gibi yüklüyor maalesef. https://www.amd.com/en/technologies/radeon-software şu linkten Radeon yazılımını indirin, o güncel sürücüyü indirecektir.
Siz sadece sürücüleri indirmeyi başlatın, daha sonra size sorduğunda "temiz kurulum" deyin. O eski sürücüleri silip, indirdiği yeni sürücüleri kuracaktır.
Yardım lazım olursa yazın.
Siz sadece sürücüleri indirmeyi başlatın, daha sonra size sorduğunda "temiz kurulum" deyin. O eski sürücüleri silip, indirdiği yeni sürücüleri kuracaktır.
Yardım lazım olursa yazın.