Çözüldü Star Wars: Battlefront 2 "please Update your AMD driver" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Captain Rex

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Bu hatayı veriyor ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam orada A1 İngilizce var. O kadarını da bilmliyorsanız, Google Translate denen bir şey var. Bir zahmet bu kadar da hazırcı olmayın.
Hadi tamam ben sizin için Google Translate görevi göreyim. Yani arkadaş diyor ki "Lütfen AMD Radeon Sürücünüzü güncelleyin".

Hocam sürücüyü güncelleştir dedim sürücünüz zaten güncel dedi.

Son düzenleme:
Hocam sürücüyü güncelleştir dedim sürücünüz zaten güncel dedi.
Emin misiniz? Sürücünüz güncelse oyun böyle bir hata vermemeli.
Baktınız gerçekten de güncel, daha yeni versiyonu yok. Oyunun yapımcısına bilet atın, sürücünüzün güncel olduğunun da bir ekran görüntüsünü ekleyin. Normalde böyle bir hatanın olmaması lazım.

Teşekkürler hocam peki elle indirdiğimde sürücüleri normal setup gibi kuruluyor değil mi?
Hocam o program hata veriyor kurulurken.

Teşekkürler hocam peki elle indirdiğimde sürücüleri normal setup gibi kuruluyor değil mi?
Siz sadece sürücüleri indirmeyi başlatın, daha sonra size sorduğunda "temiz kurulum" deyin. O eski sürücüleri silip, indirdiği yeni sürücüleri kuracaktır.
Yardım lazım olursa yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…