kedy2 Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #11 Merhaba attığınız yamadaki bütün denilenleri yaptım fakat oyun Türkçe olmadı yardımcı olursanız sevinirim kedy2 dedi: Merhaba attığınız yamadaki bütün denilenleri yaptım fakat oyun Türkçe olmadı yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Altta attığım hatayı alıyorum yardımıcı olursanız sevinirim Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2022.06.13 - 21.44.20.85 (2).png 93,2 KB · Görüntüleme: 158 Desktop Screenshot 2022.06.13 - 21.44.38.58 (2).png 60,8 KB · Görüntüleme: 148 Son düzenleme: 13 Haziran 2022
Merhaba attığınız yamadaki bütün denilenleri yaptım fakat oyun Türkçe olmadı yardımcı olursanız sevinirim kedy2 dedi: Merhaba attığınız yamadaki bütün denilenleri yaptım fakat oyun Türkçe olmadı yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Altta attığım hatayı alıyorum yardımıcı olursanız sevinirim
XOPA. Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 7 Yer İstanbul/Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kripto para cihazı kurulumu (ETH KAZIM SISTEMI) 1 Ağustos 2022 #12 kedy2 dedi: Merhaba attığınız yamadaki bütün denilenleri yaptım fakat oyun Türkçe olmadı yardımcı olursanız sevinirim. Altta attığım hatayı alıyorum yardımıcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı bende alıyorum. Yardımcı olacak var mı?
kedy2 dedi: Merhaba attığınız yamadaki bütün denilenleri yaptım fakat oyun Türkçe olmadı yardımcı olursanız sevinirim. Altta attığım hatayı alıyorum yardımıcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı bende alıyorum. Yardımcı olacak var mı?