Star Wars: Battlefront alınır mı?

kingyiğit123

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Oyun PS Store'da 25TL. Alınır mı? Acaba? Hikayesi nasıl? Yıldız savaşları pek ilgimi çekmiyor ama güzel bir aksiyon ve hikayesi varsa alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk oyunda hikaye modu sanırsam yoktu ikincisinde vardı.

Merhaba. Oyun PS Store'da 25TL. Alınır mı? Acaba? Hikayesi nasıl? Yıldız savaşları pek ilgimi çekmiyor ama güzel bir aksiyon ve hikayesi varsa alırım.

Hocam oyun gayet aksiyon dolu fakat Star Wars'ı bilmeniz lazım oyun için (hikaye bakımından).

1. Oyunundada vardı diye biliyorum bende hocam.

Hocam merhaba şöyle söyleyeyim Star Wars: Battlefront (2015) oyunu oynayan fazla kalmadı ve multiplayer odaklı onun yerini Star Wars: Battlefront 2 (2017) alın derim hem hikaye modu var Hem'de şu anda oynayan oyuncu sayısı fazla.

Hocam merhaba şöyle söyleyeyim Star Wars: Battlefront (2015) oyunu oynayan fazla kalmadı ve multiplayer odaklı onun yerini Star Wars: Battlefront 2 (2017) alın derim hem hikaye modu var Hem'de şu anda oynayan oyuncu sayısı fazla.
Hocam Star Wars serisini pek sevmiyorum. Hazır indirimdeyken alıyım dedim. Mesela bütün Battlefield serisini aldım. Battlefront da 25TL'ye düşmüş. Onun için sordum.

Hocam oyun gayet aksiyon dolu fakat Star Wars'ı bilmeniz lazım oyun için (hikaye bakımından).

1. Oyunundada vardı diye biliyorum bende hocam.

Herkese cevapları için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı