Oyunu oynadım birazcık ama hem grafiklerin kötülüğünden hem de 30 FPS kilitli olmasından ve Türkçe yama olmamasından dolayı pek anlayamadım hikayeyi özet geçer misiniz? Direk 2.oyunu oynamak istiyorum.
Bildiğim kadarıyla bu oyun hikayesi canon değildir yani anlamasan bile çok bir şey kaybetmezsin. Sırf işte oynanışı force kullanmak falan zevkli olduğu için oynuyorlar.
Bildiğim kadarıyla bu oyun hikayesi Canon değildir yani anlamasan bile çok bir şey kaybetmezsin. Sırf işte oynanışı Force kullanmak falan zevkli olduğu için oynuyorlar.
Oyunun geniş özeti oyunun Wookiepedia sayfasının "Plot Summary" kısmında var. İngilizce olması sıkıntıysa sayfayı herhangi bir çeviride çevirebilirsin. Anlam karmaşıklığı oluşan, kafana takılan bir yer olursa da burada sormaktan çekinme.
Star Wars: The Force Unleashed is a Star Wars video game that takes place between the films Star Wars: Episode III Revenge of the Sith and Star Wars: Episode IV A New Hope. Being the centerpiece of the multimedia project of the same name, the game was released on the Xbox 360, PlayStation 3 and...
starwars.fandom.com
Legends içeriklerine ''uydurulmuş hikaye'' demek de ilginçmiş.