Star Wars hangi sıra ile izlenmeli?

Posedyon

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Star Wars'un 4, 5 ve 6. filmin 80'li yıllarda çekilip, 1, 2 ve 3. filmlerin ise sonradan çekilmesi izleme sırasında bir gariplik yaratır mı? Disney+'ın önerdiği gibi, Episode 1, 2, 3, 4, 5, 6 gibi mi izlemeliyim ya da vizyon tarihine göre mi izlemeliyim? Anlamadım.

Arkadasim 4-5-6-1-2-3-7-8-9 onerdi bana. Basta 1'den baslamistim.

Hikayeye gore 1-2-3-4-5-6-7-8-9 kronolojik olarak 4-5-6-1-2-3-7-8-9 oluyor. Nasil isterseniz oyle izleyin.

Kalitenin eski olması umurunuzda olmazsa kronolojik olarak izleyin.

Hocam Hikaye'ye göre izlemek yani her şeyi anlamak istiyorum, bu nedenle hikaye sırasına göre izleyeceğim. Kalite çok umurumda değil. Teşekkür ediyorum

Hocam Hikaye'ye göre izlemek yani her şeyi anlamak istiyorum, bu nedenle hikaye sırasına göre izleyeceğim. Kalite çok umurumda değil. Teşekkür ediyorum
1-2-3'ü izledikten sonra 4-5-6 zor gelir önceden söyleyeyim. Onun dışında kronolojik izleyin.

1-2-3'ü izledikten sonra 4-5-6 zor gelir önceden söyleyeyim. Onun dışında kronolojik izleyin.
Hocam kaliteye baktım ben, o kadar da kötü değil, izlerim yani sorun yok benim için. Hikaye önemli benim için.

Filmleri izlerken vaktiniz olursa dizilerini de izleyin. Çok zevkli oluyor.

En doğrusu çıkış yılına göre izlemek. Yoksa pişman olabilirsiniz. İlk önce 4, 5, ve 6. filmleri izliyorsunuz. Sonra 1, 2 ve 3. Ayrıca bu şekilde izlemenin bir avantajıda 1. filme geçtiğinizde ilk üçlemedeki bazı şeylerin eskiden nasıl olduğunu görüp “Vay be bu böyle mi olmuş?” diyeceksiniz. Pek anlatamadım bu kısmı ama çıkış yılına göre izleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…