T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 Star Wars serisi hangi sıra ile izlenmelidir? Çıkış yılına göre mi izlemeliyim?
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #2 glikojen dedi: Hocam yani Star Wars'ı bilmeyeni ilk kez duyuyorum. Uzayla ilgili bir film. Yıldız Savaşları: Bölüm I – Gizli Tehlike (Episode I – A Phantom Menace 1999) Yıldız Savaşları: Bölüm II – Klonların Saldırısı (Episode II – Attack of the Clones 2002) Yıldız Savaşları: Bölüm III – Sith’in İntikamı (Episode III – Revenge of the Sith 2005) Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo – A Star Wars Story 2018) Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (Rogue One – A Star Wars Story 2016) Yıldız Savaşları: Bölüm IV – Yeni Bir Umut (Episode IV – A New Hope 1977) Yıldız Savaşları: Bölüm V – İmparator (Episode V – The Empire Strikes Back 1980) Yıldız Savaşları: Bölüm VI – Jedi’ın Dönüşü (Episode VI – The Return of the Jedi 1983) Star Wars: Güç Uyanıyor (Episode VII – The Force Awakens 2015) Star Wars: Son Jedi (Episode VIII – The Last Jedi 2017) Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi (Episode IX – The Rise of Skywalker 2019) Bu da izleme sırası. Genişletmek için tıkla... Bu işe yarayabilir.
glikojen dedi: Hocam yani Star Wars'ı bilmeyeni ilk kez duyuyorum. Uzayla ilgili bir film. Yıldız Savaşları: Bölüm I – Gizli Tehlike (Episode I – A Phantom Menace 1999) Yıldız Savaşları: Bölüm II – Klonların Saldırısı (Episode II – Attack of the Clones 2002) Yıldız Savaşları: Bölüm III – Sith’in İntikamı (Episode III – Revenge of the Sith 2005) Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo – A Star Wars Story 2018) Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (Rogue One – A Star Wars Story 2016) Yıldız Savaşları: Bölüm IV – Yeni Bir Umut (Episode IV – A New Hope 1977) Yıldız Savaşları: Bölüm V – İmparator (Episode V – The Empire Strikes Back 1980) Yıldız Savaşları: Bölüm VI – Jedi’ın Dönüşü (Episode VI – The Return of the Jedi 1983) Star Wars: Güç Uyanıyor (Episode VII – The Force Awakens 2015) Star Wars: Son Jedi (Episode VIII – The Last Jedi 2017) Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi (Episode IX – The Rise of Skywalker 2019) Bu da izleme sırası. Genişletmek için tıkla... Bu işe yarayabilir.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #3 PeluşPenguen dedi: Bu işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Mandalorian dizisini bitireyim, sonra buna başlarım.
PeluşPenguen dedi: Bu işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Mandalorian dizisini bitireyim, sonra buna başlarım.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 22 Haziran 2022 #4 T21 dedi: Mandalorian dizisini bitireyim, sonra buna başlarım. Genişletmek için tıkla... Bitirin hocam. Güzel dizidir ve adamın yürüyüşleri bayılıyorum.
T21 dedi: Mandalorian dizisini bitireyim, sonra buna başlarım. Genişletmek için tıkla... Bitirin hocam. Güzel dizidir ve adamın yürüyüşleri bayılıyorum.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #5 Hououin Kyouma dedi: Bitirin hocam. Güzel dizidir ve adamın yürüyüşleri bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... Çerezlik diye başladım, ana seri ile pek alakası yok gibi aynı evrende geçiyor sadece.
Hououin Kyouma dedi: Bitirin hocam. Güzel dizidir ve adamın yürüyüşleri bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... Çerezlik diye başladım, ana seri ile pek alakası yok gibi aynı evrende geçiyor sadece.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.741 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 22 Haziran 2022 #6 Şu linkten detaylı şekilde bakabilirsiniz. Star Wars Nasıl İzlenir? Güncel İzleme Sırası - Star Wars Evreni Star Wars izleme sırası seriyi ilk kez izleyecek kiÅilerin kafasını ilk baÅta karıÅtırabilir. Ancak formül çok basit. starwarsevreni.com
Şu linkten detaylı şekilde bakabilirsiniz. Star Wars Nasıl İzlenir? Güncel İzleme Sırası - Star Wars Evreni Star Wars izleme sırası seriyi ilk kez izleyecek kiÅilerin kafasını ilk baÅta karıÅtırabilir. Ancak formül çok basit. starwarsevreni.com