Star Wars izleme sırası nedir?

efeyj

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Star Wars başlayacağım ama izleme sırasını bilmiyorum. Kronolojik olarak izlemek istiyorum. Bütün dizi ve filmlerini kronolojik olarak bilen var mı? Disney+ da zaman çizgisine göre izleme sırası var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Phantom Menace'la başla, Attack of the Clones ile devam et, Revenge of the Sith'ten sonra orijinal üçlemeye(A New Hope, Empire Strikes Back, Return of the Jedi) geç.

Andor, Mandalorian, Clone Wars vb. dizileri izlemeyi düşünüyor musun? Yoksa sadece filmleri mi izleyeceksin?

Kromolojik olarak izlemek istiyorsanız sıra şu şekilde:
Bölüm 1, tales of the Jedi(dizi),Bölüm 2, klon savaşları(film),klon savaşları(dizi),Bölüm 3, Bad Batch, Obi WAN Kenobi, solo, andor, rebels, Rogue One, Bölüm 4, Bölüm 5, Bölüm 6, Mandalorian, book of Boba Fett, ahsoka, bölüm 7, resistance, bölüm 8, bölüm 9.

Arkadaşlar Star Wars başlayacağım ama izleme sırasını bilmiyorum. Kronolojik olarak izlemek istiyorum. Bütün dizi ve filmlerini kronolojik olarak bilen var mı? Disney+ da zaman çizgisine göre izleme sırası var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ayrıca Disney+ sırası doğrudur.

Phantom Menace'la başla, attack of the clones ile devam et, revenge of the Sith'ten sonra orijinal üçlemeye(a New hope, empire strikes back, return of the Jedi) geç.

Andor, Mandalorian, clone wars vb. dizileri izlemeyi düşünüyor musun? Yoksa sadece filmleri mi izleyeceksin?

Hocam hikaye ile bağlantılı olan her şeyi izlemeyi düşünüyorum.

Kromolojik olarak izlemek istiyorsanız sıra şu şekilde:
Bölüm 1, tales of the Jedi(dizi),Bölüm 2, klon savaşları(film),klon savaşları(dizi),Bölüm 3, Bad Batch, Obi WAN Kenobi, solo, andor, rebels, Rogue One, Bölüm 4, Bölüm 5, Bölüm 6, Mandalorian, book of Boba Fett, ahsoka, bölüm 7, resistance, bölüm 8, bölüm 9.

Ayrıca Disney+ sırası doğrudur.
Hocam klan savaşlarının son bölümlerini 3. Film sonrasına koysaydınız keşke.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı