Star Wars izlemeye başladınız mı?

Bende hikayeden zevk almak için hikaye sırasına göre izleyin diyorum. Size tavsiyede bulunuyorum. Bunu yapmaya mecbur değilsiniz bu yüzden çıkışmanıza gerek yok.

6 filmi ve Mandalorian'ı daha öncesinde izlemiştim. Sanırım sonunda Clone Wars dizisine girmek için yıllık satın alacağım. Ayrı olarak bir sürü 2000'li yıllar çizgi filmi de mevcut, o kadar cazip geliyorlar ki şu an, satın almak farz oldu.

Hocam şöyle örnek vereyim eğer ilk 6 film osmanlı'nın yükselme dönemiyse son 3 film gerileme dönemi. Bence de sonra izleyin.
İzlemesine gerek yok bence. O üç film seriye bir hakaret.

Ben 1-2-3-4-5-6 diye izledim ve bu sıralamayla izlemek daha zevkli geldi.

@231561 dün nihayet beklediğim an geldi ve Disney+ Türkiye'de hizmete açıldı. Dün direkt abonelik başlattım ve akşam vakti Star Wars: A New Hope filmini izledim. Yani Episode IV ile başladım. Bugün ise The Empire Strikes Back (Episode V) filmini izledim. Bu akşam veya yarın da Return of the Jedi (Episode VI) filmini izleyeceğim. Sonra ise 1-2-3 filmlerine bakacağım.

Bu sıralama doğru mudur? 4-5-6-1-2-3 sıralamasını takip ediyorum. Fakat Disney+'ta zaman çizelgesine göre olan sıralamada hikaye sırasına göre, yani 1-2-3-4-5-6 şeklinde sıralanmış. 4-5-6-1-2-3 doğru mu yoksa 1-2-3-4-5-6 yapsaydım daha mı iyi olurdu?

@yusuf6554 İki şekilde de izlemenin sakıncası yok tabii ama 4-5-6-1-2-3 her zaman daha iyidir benim zannımca.

Zaman çizelgesi sıralamasında 1-2-3-4-5-6 şeklinde sıralanması normal çünkü orada olayların gerçekleşme sırasını baz alıyorlar, filmlerin yayın tarihini değil.

Anladım. 6. filmi de yeni bitirdim bu arada. Sırada 1-2-3 var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…