Star Wars Jedi 3 Resmi Olarak Onaylandı

662040

Hectopat
Star Wars Jedi karakterinin arkasındaki aktör Cameron Monaghan, Star Wars Jedi 3’ün geliştirilme aşamasında olduğunu doğruladı. Bu heyecan verici haber, Ocala Comic Con panelinde yapılan bir açıklama sırasında geldi. Monaghan, projenin üzerinde çalışıldığını ve büyük bir girişim olduğunu belirtti.

Haberin devamı için: ⬇️

Kaynak: Star Wars Jedi 3 Resmi Olarak Onaylandı | Donanim Arşivi

Aslında fena değil iki oyunda. Sadece optimize kısmında batırdılar ikincide. Yoksa bence iyi oyunlar.

3. oyun Maksimum RTX 3080 veya 3080 Ti ister büyük ihtimalle. Bana kalırsa oyun geliştirmede'ki detaylar arttıkça oyun yapmak zorlaşıyor, bu da optimizasyon yapmadan 1-2 sene kazanıyorlar. Oyunu 8 yıl'da çıkartmak varken 6 Sene'de çıkarıyorlar örnek.

CP77 2020 yılında çıktı ve 2023 yılın'da adam oldu 3 sene sürdü yani düzelmek.

Aslında fena değil iki oyunda. Sadece optimize kısmında batırdılar ikincide. Yoksa bence iyi oyunlar.
Hocam işte bende ondan bahsediyorum. Elinizde kop koca bir evren var ve çoğu kişi “fena değil” diyor. Doğru düzgün bir hikaye ele alınabilir, lakin yapılmıyor. İlaveten artık çoğu oyun firması oyunlarını optimizasyonu kötü olarak piyasa çıkarıyor. Bu durumda ticari kaygıların çok rahat bir şekilde öne geçtiğini söyleyebiliriz. Bence gerekli şartlar yerine getirilebilirse GoW gibi RDR 2 gibi üst düzey kaliteli bir Star Wars oyunu yapılabilir. Yıllardır “işte bu be!” diyebileceğim bir Star Wars oyunu oynamadım.

Hocam işte bende ondan bahsediyorum. Elinizde kop koca bir evren var ve çoğu kişi “fena değil” diyor. Doğru düzgün bir hikaye ele alınabilir, lakin yapılmıyor. İlaveten artık çoğu oyun firması oyunlarını optimizasyonu kötü olarak piyasa çıkarıyor. Bu durumda ticari kaygıların çok rahat bir şekilde öne geçtiğini söyleyebiliriz. Bence gerekli şartlar yerine getirilebilirse GoW gibi RDR 2 gibi üst düzey kaliteli bir Star Wars oyunu yapılabilir. Yıllardır “işte bu be!” diyebileceğim bir Star Wars oyunu oynamadım.
Burada eskiden EA'in online takıntısı vardı hocam. Sırf bu yüzden yıllarca düzgün bir oyun yapmadılar. Ama görünen o ki hikayeli oyunlara geri dönüş yaptılar. Dead Space Remake ve Star Wars Jedi Survivor gibi güzel yapımlar yaptılar. EA eğer böyle giderse bence 3. oyunda turnayı gözünden vurur gibi. Kaldı ki yapan ekip çok kaliteli ekip. Respawn bu işi bence artık bir forma oturtmuştur. Ha birde Ubisoft yaptığı bir oyun var fakat onların ki EA'in yaptığı kadar iyi olur mu bilemiyorum. Genelde açık dünyada aktivite yaptığımız boş oyunlar yapıyor Ubisoft.

@276323 Ubisoft açısından pek bir umudum yok zira onlar batmamaya çalışıyorlar. Respawn stüdyosunu biliyorum bu durumda onlardan gelen bir oyundan otomatikman belli bir seviyede beklentim oluyor.

KOTOR gibi RPG temelli olmalıydı başından beri. Ne yapmaya çalıştıklarını hiç anlamadım bu serinin oyunlarında. İlk oyunda Souls like tarzına kaymaya çalışırlarken ikinci oyunda da force unleashed gibi eskiye dönmeye çalıştılar. Vasat bir seri bence ama sattıkça devamı gelecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı