Steam Star Wars Jedi bundle 9.16$(404.87 TL)

Melodra24H

Decipat

Son zamanlarda çıkan eli yüzü düzgün Star Wars oyunlarından ikisidir. Oynanış ve hikaye olarak üzmez. Birazcık souls like mekanikleri olabilir. Epic Games'te daha düşük fiyatlara düşebiliyorlar ama ben Steam'de bulundurmak istiyorum diyorsanız. Değerlendirebilir ya da biraz daha fiyatının düşmesini bekleyebilirsiniz.​

Daha düşer mi bilmiyorum açıkçası. Bundan fazlası zor gibi geliyor bana. Paketteki indirim %91 gözüküyor mesela. Ayrı ayrı da %92 ve %90 indirimli gözüküyor iki oyun. Alacak olan alsın bence. %95 indirim yapmazlar.

Daha düşer mi bilmiyorum açıkçası. Bundan fazlası zor gibi geliyor bana. Paketteki indirim %91 gözüküyor mesela. Ayrı ayrı da %92 ve %90 indirimli gözüküyor iki oyun. Alacak olan alsın bence. %95 indirim yapmazlar.
Bundle alınca fiyatı daha uygun gözüküyor. Birlikte paylaştım. :) Epic ile fiyat fiyat farkı varmış hocam, kontrol ettim. İlginç.

Gene de Koleksiyonluk olmayı hak ettiklerini düşünüyorum. Adam akıllı Star Wars epeydir çıkmıyor.

Çok iyi fiyat. Nays ile alırsanız 300 TL civarına geliyor.

Fiyatın %25'i bildiğin silinmiş. Harbiden Nice(Nays) :)

Etkinlikten almamış olsam yapıştırırdım. Konu için teşekkürler hocam.
ana karakter anime kızı değil ama neyse
Melo aynı zamanda bir Star Wars hayranıdır. :)

Normalde Film izlemem ama Star Wars olunca tüm filmlerini, dizilerini, animasyonlarını yani Kanon olan her şeyi izlemiş olabilir. :)

1773764066354.png

Fallen Order'ı 2 kere bitirmiştim,hoştu diye hatırlıyorum. Tavsiye ederim.

Bundan daha iyi indirime girmez. Bundan daha iyisi, bedava verilmesi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı