Star Wars: Jedi Fallen Order alınır mı?

Arkadaşımın i5 7.nesil 1050 ve 8gb raminde yanlış hatırlamıyorsam normal ayarlarda akıcı oynatmıştım. Oyun hoş bir oyun ben sevdim. Grafikleri içine iyice çekiyor. Ben ilk çıktığında delux almıştım pahalı bir oyun ama beni cezbetmişti. Eğer bütçesel sorununuz varsa farklı oyunları tercih edebilirsiniz.

2 GB ekran kartı bir kıstas değil, GPU önemli. Ne kadar oynatabileceği konusunda yorum yapamam ama özel bir indirimde değilse bence o paraya değmez. Oyunun %80'i platform ve bulmacalardan ibaret, bir hevesle aldım ve sabırla 4-5 saat oynadım. İstediğimi bulamayıp Kashyyyk gezegeninde oynamayı bıraktım. Eğer platform ve bulmaca öğelerini Star Wars markasında bile olsa severim dersen alıp oyna, bu konularda başarılı. Jedi Academy zamanındaki gibi gerçekçi kılıç düelloları yapmak istiyorum, kılıç tekniklerini ve duruşları kendim seçip karakterimde kendime ait bir yol çizmek istiyorum, çok aksiyon istiyorum diyorsan muhtemelen aradığını bulamayacaksın.

Ayrıca o harita sistemine kim onay verdiyse sağlam bedduamı yedi. Kullanışlılıktan çok uzak, çok kötü bir tercih olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…