Merhaba, öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki ortalama veya ortalama üstü denilebilecek bir sisteme sahibim. Yaşadığım durumun donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Dün Steam'den Star Wars Jedi: Fallen Order oyununu indirdim, açmayı denediğimde oyunu başında akan yazılar sırasında crash hatası alıyorum. Birden fazla kez denedim belki 15-20 defa denemişimdir. Bilgisayarımı yeniden başlattım, saat ve tarih ayarlarını değiştirdim, oyunu mevcut olarak bulunduğu HDD'den SSD'ye taşıdım, uygulama özelliklerinden tam ekran iyileştirmelerini kapattım, yönetici olarak çalıştırdım hepsini ayrı ayrı veya birlikte de denememe rağmen ne yazık ki oyunun daha ana menüsünü bile göremedim. Bunu en son Cyberpunk 2077 oyununda yaşamıştım fakat tahminimce yamalarla aniden düzeldi. Fakat Star Wars Jedi: Fallen Order yeni bir oyun değil ve böyle bir yama geleceğini sanmıyorum ve oynamak istiyorum. Format atmayı düşündüm ama etkisi olmayacağını da düşünüyorum. Başka yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.