Afona Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #1 Kolum PS5 kolu. Oyuna giriyorum. Kolla hiçbir şey yapamıyorum.
Çözüm Afona 25 Eylül 2025 Evet, şimdi başka bir oyunda denedim ve kolumu algıladı onda bir sorunum yok. Steam → Ayarlar → Kontrolcü→ Genel Kontrolcü Ayarları kısmına girin. Açılan pencerede PlayStation kontrolcü desteğini etkinleştir seçeneğini işaretleyin. Steam kütüphanesinden Star Wars Jedi: Fallen Order üzerine sağ tıklayın → Özellikler. Sol menüden Kontrolcü sekmesine girin. “Steam Girdisi Ayarları” veya “Steam Input” seçeneğini “Her Zaman Açık / Zorla Aç” (Force On) olarak değiştirin. Oyunu başlatın — kontrolcü artık çalışıyor (Steam, DualSense’i Xbox kolu gibi emüle ediyor).
Evet, şimdi başka bir oyunda denedim ve kolumu algıladı onda bir sorunum yok. Steam → Ayarlar → Kontrolcü→ Genel Kontrolcü Ayarları kısmına girin. Açılan pencerede PlayStation kontrolcü desteğini etkinleştir seçeneğini işaretleyin. Steam kütüphanesinden Star Wars Jedi: Fallen Order üzerine sağ tıklayın → Özellikler. Sol menüden Kontrolcü sekmesine girin. “Steam Girdisi Ayarları” veya “Steam Input” seçeneğini “Her Zaman Açık / Zorla Aç” (Force On) olarak değiştirin. Oyunu başlatın — kontrolcü artık çalışıyor (Steam, DualSense’i Xbox kolu gibi emüle ediyor).
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.235 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #2 Kol ile başka oyunlar oynayabiliyor musunuz? Yani sistemin kolu tanıdığından emin misiniz? Steam üzerinde zanırım kolla ilgil ayarlar da yapılabiliyordu oyunlarda sorun yaşamamak adına. Artı 0 Eksi
Kol ile başka oyunlar oynayabiliyor musunuz? Yani sistemin kolu tanıdığından emin misiniz? Steam üzerinde zanırım kolla ilgil ayarlar da yapılabiliyordu oyunlarda sorun yaşamamak adına.
KS KS Afona Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #3 Evet, şimdi başka bir oyunda denedim ve kolumu algıladı onda bir sorunum yok. Steam → Ayarlar → Kontrolcü→ Genel Kontrolcü Ayarları kısmına girin. Açılan pencerede PlayStation kontrolcü desteğini etkinleştir seçeneğini işaretleyin. Steam kütüphanesinden Star Wars Jedi: Fallen Order üzerine sağ tıklayın → Özellikler. Sol menüden Kontrolcü sekmesine girin. “Steam Girdisi Ayarları” veya “Steam Input” seçeneğini “Her Zaman Açık / Zorla Aç” (Force On) olarak değiştirin. Oyunu başlatın — kontrolcü artık çalışıyor (Steam, DualSense’i Xbox kolu gibi emüle ediyor). Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, şimdi başka bir oyunda denedim ve kolumu algıladı onda bir sorunum yok. Steam → Ayarlar → Kontrolcü→ Genel Kontrolcü Ayarları kısmına girin. Açılan pencerede PlayStation kontrolcü desteğini etkinleştir seçeneğini işaretleyin. Steam kütüphanesinden Star Wars Jedi: Fallen Order üzerine sağ tıklayın → Özellikler. Sol menüden Kontrolcü sekmesine girin. “Steam Girdisi Ayarları” veya “Steam Input” seçeneğini “Her Zaman Açık / Zorla Aç” (Force On) olarak değiştirin. Oyunu başlatın — kontrolcü artık çalışıyor (Steam, DualSense’i Xbox kolu gibi emüle ediyor).