Star Wars Jedi: Fallen Order için klavye mi? Logitech F310 mu?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah Star Wars Jedi: Fallen Order'a kaldığım yerden devam etmeye başladım. Logitech F310 Gamepad'im bu oyunda sorunsuz çalıştı. Hatta otomatik olarak Xbox kontrolleri tanımlandı. Fakat ben yine de her zaman aşina olduğum ve her oyunda kullandığım klavye ve fare ikilisi ile 1 saat kadar oynadım. Fakat kafama bir şey takıldı.

Oyunda Cloud Save desteği olsa da oyunu Config dosyası olmadan ilk defa açınca ilk ayarlama ekranı çıkıyor. İşte tam da o ayarlama ekranında "Gamepad is recommended" yani "Gamepad önerilir" yazıyordu. Fakat ben her zamanki gibi klavye ve fare ile oynadım.

Sizce bu oyun için klavye ve fare ikilisini mi kullanmalıyım yoksa Logitech F310 mu kullanmalıyım?

Hangisi rahatına geliyorsa öyle.

Normal zorlukta oynuyorsan klavye-fare ile çok problem yaşamazsın. Daha üst zorluklarda gamepad rahatlık sağlıyor, daha ani hareket etmen gerekiyor çünkü.

Hangisi rahatına geliyorsa öyle.

Normal zorlukta oynuyorsan klavye-fare ile çok problem yaşamazsın. Daha üst zorluklarda gamepad rahatlık sağlıyor, daha ani hareket etmen gerekiyor çünkü.
Ben zaten en düşük zorlukta oynuyorum

O halde klavye ve fare ile devam etmek daha iyi olur gibi görünüyor.

açıkçası bu tarz çizgisel ilerleyen chill kafa oyunları (exclusive diyorlar sanırım yanlış olabilir) ben, kanepeye/yatağa yayılıp yanına içecek çerez vs alıp oynamayı seviyorum. haliyle bu imkanı da gamepad sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…