S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 15 Mart 2021 #1 Bunları nasıl yıkarım?
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 15 Mart 2021 #2 Salih_Emre dedi: Eki Görüntüle 923038 Bunları nasıl yıkarım? Genişletmek için tıkla... İlerleyen kısımda nasıl yıkacağınızı öğreniyorsunuz şimdi başka yoldan gidin.
Salih_Emre dedi: Eki Görüntüle 923038 Bunları nasıl yıkarım? Genişletmek için tıkla... İlerleyen kısımda nasıl yıkacağınızı öğreniyorsunuz şimdi başka yoldan gidin.
EFO Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 568 Çözümler 1 15 Mart 2021 #3 İlerleyen bölümlerde kazanacağın bir yetenek ile.
EdmonnDantes Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #4 Push gücüne sahip olman gerek yıkman için.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 15 Mart 2021 #5 İlerleyen bölümlerde öğreniyorsunuz hocam.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.601 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 15 Mart 2021 #6 Hocam az ileride o gücü verecek, yetenek ağacından açılmıyor hikaye gereği açılıyor.( sorunuzun cevabı RT bu arada )
Hocam az ileride o gücü verecek, yetenek ağacından açılmıyor hikaye gereği açılıyor.( sorunuzun cevabı RT bu arada )
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 15 Mart 2021 #7 Ben de bu yeteneği kazandıktan 1 saat sonra falan bırakmıştım oyunu çok SW teması olmadığı için sarmadı beni size iyi oyunlar dilerim.
Ben de bu yeteneği kazandıktan 1 saat sonra falan bırakmıştım oyunu çok SW teması olmadığı için sarmadı beni size iyi oyunlar dilerim.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 15 Mart 2021 #8 Şimdi açtım o yeteneği. Klavye ile oynuyorum klavyede 2 tuşuymuş.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.601 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 15 Mart 2021 #9 Ekrem taha dedi: Ben de bu yeteneği kazandıktan 1 saat sonra falan bırakmıştım oyunu çok SW teması olmadığı için sarmadı beni size iyi oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda Jedi yız nasıl SW teması yok. Salih_Emre dedi: Şimdi açtım o yeteneği. Klavye ile oynuyorum klavyede 2 tuşuymuş. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye ile pek oynamıyor bildiğim çabuk sıkabilir. Oyunun zaten özeliği oynayış kısmından zevk almak oda gamepad ile mümkün.
Ekrem taha dedi: Ben de bu yeteneği kazandıktan 1 saat sonra falan bırakmıştım oyunu çok SW teması olmadığı için sarmadı beni size iyi oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda Jedi yız nasıl SW teması yok. Salih_Emre dedi: Şimdi açtım o yeteneği. Klavye ile oynuyorum klavyede 2 tuşuymuş. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye ile pek oynamıyor bildiğim çabuk sıkabilir. Oyunun zaten özeliği oynayış kısmından zevk almak oda gamepad ile mümkün.
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 15 Mart 2021 #10 HACIDANİKİNCİEL dedi: Hocam oyunda Jedi yız nasıl SW teması yok. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda jedilıktan çok parkur teması var boss fightlarının olacağı yerler için 3 saat parkur yapacağıma YouTube'dan video izlerim.
HACIDANİKİNCİEL dedi: Hocam oyunda Jedi yız nasıl SW teması yok. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda jedilıktan çok parkur teması var boss fightlarının olacağı yerler için 3 saat parkur yapacağıma YouTube'dan video izlerim.