Mehmet121 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #1 Star Wars: Jedi Fallen Order oynuyorum ve öldüğüm zaman çok geriden başlıyor. Sadece yoga yerlerinden mi save alınıyor, iki saattir aynı yerden başlıyorum. Save almak için başka yöntem yok mu?
Star Wars: Jedi Fallen Order oynuyorum ve öldüğüm zaman çok geriden başlıyor. Sadece yoga yerlerinden mi save alınıyor, iki saattir aynı yerden başlıyorum. Save almak için başka yöntem yok mu?
Çözüm Shahdee 9 Aralık 2022 Jedi Fallen Order bir Souls-Like oyunudur, yani türün diğer temsilcileri gibidir. Dolayısıyla oyun dediğiniz gibi sadece yoga yerlerinden save alıyor.
Jedi Fallen Order bir Souls-Like oyunudur, yani türün diğer temsilcileri gibidir. Dolayısıyla oyun dediğiniz gibi sadece yoga yerlerinden save alıyor.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 9 Aralık 2022 #2 Jedi Fallen Order bir Souls-Like oyunudur, yani türün diğer temsilcileri gibidir. Dolayısıyla oyun dediğiniz gibi sadece yoga yerlerinden save alıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Jedi Fallen Order bir Souls-Like oyunudur, yani türün diğer temsilcileri gibidir. Dolayısıyla oyun dediğiniz gibi sadece yoga yerlerinden save alıyor.
KS KS Mehmet121 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #3 Shahdee dedi: Jedi Fallen Order bir Souls-Like oyunudur, yani türün diğer temsilcileri gibidir. Dolayısıyla oyun dediğiniz gibi sadece yoga yerlerinden save alıyor. Genişletmek için tıkla... anladım, sağolun. Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Jedi Fallen Order bir Souls-Like oyunudur, yani türün diğer temsilcileri gibidir. Dolayısıyla oyun dediğiniz gibi sadece yoga yerlerinden save alıyor. Genişletmek için tıkla... anladım, sağolun.