Star Wars Jedi Fallen Order oynamadan önce filmin serisi izlenmeli mi?

tura

Decapat
Benim Star Wars alemi ile pek alakam yok. Ama oyunu oynamak istiyorum. Jedi felan onlar hakkında nerdeyse 0'a yakın bilgim var. Seriyi izledikten sonra oynamam daha mı doğru olur?

Oyunu oynayanların %90'nı hayranı oldukları için oynuyordur. Geriye kalanlar da oyun kalitedir vs gibi etkenler nedeniyle oynuyor. Bence izlemelisin. Seriyi sıralamaya göre direkt izleme, onun bir sırası vardı unuttum ama klasik olarak şöyle söyleyeyim Jedi'ın küçüklüğünden başlamalısın izlemeye.

Oyunu oynayanların %90'nı hayranı oldukları için oynuyordur. Geriye kalanlar da oyun kalitedir vs gibi etkenler nedeniyle oynuyor. Bence izlemelisin. Seriyi sıralamaya göre direkt izleme, onun bir sırası vardı unuttum ama klasik olarak şöyle söyleyeyim Jedi'ın küçüklüğünden başlamalısın izlemeye.
Küçüklükten izle, eski filmden başlarsan Darth Vader gibi karakter hakkında bilgin olmaz ve zevk alamazsın

Çıktığı yıla göre izle. Çünkü eğer episode sırasıyla gidersen episode 4 5 6 daki twistleri bilmiş olucaksın oyüzden tavsiyem çıktığı yıla göre izlemen. Böyle izlersen çok daha zevk alacağına eminim. Hemde episode sırasına göre izlersen 2000 yapımı bi filmden 1980 yapımı filme atlamış olucaksın. Buda görüntü kalitesi olarak sana rahatsızlık verir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı