Mikail Yuksel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Oyunda en son raise the spire of miktrull görevini yaptım ve oyun bana görev olarak Mantis'e geri dönmemi istedi. Mantis'e geri döndüğümde karakterler kaldı videolarda gemiye yaklaşınca find the astrium on dathomir görevini veriyor bana vermedi?
Oyunda en son raise the spire of miktrull görevini yaptım ve oyun bana görev olarak Mantis'e geri dönmemi istedi. Mantis'e geri döndüğümde karakterler kaldı videolarda gemiye yaklaşınca find the astrium on dathomir görevini veriyor bana vermedi?
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 5 Haziran 2022 #2 Gemiye dönerken ödül avcıları tarafından yakalanman gerekiyor normalde. İstemeyerek de olsa onları atlattığın için oyun buga girmiş olabilir. Altta paylaşacağım videoda ödül avcılarının konumları var. Bu 3 ödül avcısından birine giderek etkinliği triggerlamayı deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gemiye dönerken ödül avcıları tarafından yakalanman gerekiyor normalde. İstemeyerek de olsa onları atlattığın için oyun buga girmiş olabilir. Altta paylaşacağım videoda ödül avcılarının konumları var. Bu 3 ödül avcısından birine giderek etkinliği triggerlamayı deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mikail Yuksel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 231561 dedi: Gemiye dönerken ödül avcıları tarafından yakalanman gerekiyor normalde. İstemeyerek de olsa onları atlattığın için oyun buga girmiş olabilir. Altta paylaşacağım videoda ödül avcılarının konumları var. Bu 3 ödül avcısından birine giderek etkinliği triggerlamayı deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben geri dönüp denediğimde yakalandım sonra öldükten sonra böyle olduğunu düşünüp çıkmaya çalıştım biraz ilerleyince oyuna kıl olduğumdan sildim
231561 dedi: Gemiye dönerken ödül avcıları tarafından yakalanman gerekiyor normalde. İstemeyerek de olsa onları atlattığın için oyun buga girmiş olabilir. Altta paylaşacağım videoda ödül avcılarının konumları var. Bu 3 ödül avcısından birine giderek etkinliği triggerlamayı deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben geri dönüp denediğimde yakalandım sonra öldükten sonra böyle olduğunu düşünüp çıkmaya çalıştım biraz ilerleyince oyuna kıl olduğumdan sildim