Oyunda dokular bozuk arada sırada güzelleşiyor hareket edince tekrar bozuluyor. İnternete baktığımda genelde AMD ekran kartlarında sıkıntı yaşandığını gördüm ama ben NVIDIA kullanıyorum. Bu sorunu daha önce yaşayıp çözmüş biri var mı?
En düşükte de en yüksekte de dokular bu şekilde sıkıntılı aynı ekran kartı ile kötü optimizasyonlu TLOU1 oynatmıştı bunda niye sıkıntı yaşıyor anlamıyorum.
Hocam benim FPS 65 olunca FSR modunu kurdum acaba ondan kaynaklı mı diye düşünüyordum ama onu kurmadan önce de aynısıydı bunu bir deneyeceğim.
Sorun çözülmedi dosyayı paks klasörü içine atıp oyuna girdim fakat hareket edince tekrar bozuluyor ayarlardan grafik düzenlemesi yaptıktan sonra düzeliyor hareket edince bozuluyor
Hocam benim FPS 65 olunca FSR modunu kurdum acaba ondan kaynaklı mı diye düşünüyordum ama onu kurmadan önce de aynısıydı bunu bir deneyeceğim.
Sorun çözülmedi dosyayı paks klasörü içine atıp oyuna girdim fakat hareket edince tekrar bozuluyor ayarlardan grafik düzenlemesi yaptıktan sonra düzeliyor hareket edince bozuluyorEki Görüntüle 2316314Eki Görüntüle 2316316