Star Wars Jedi: Survivor iade edilmeli mi?

Vulture9

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemim 3050 Ti ve i7-11800H olmakla beraber 13 gün önce Steam'den Jedi: Survivor aldım. Fallen Order'ı aşırı rahat ve arada ufak tefek droplarla beraber orta-yüksek ayarlarda bitirdim. Survivor'da ise Coruscant'tan yani oyunun en başından itibaren grafik anlamında aşırı büyük sıkıntılar çıktı. Oyunun kendi optimizasyon ayarlarından dolayı ilk oynanışta normal olduğunu düşündüm ve çık gir yaptıktan sonra hakikaten sorunum bayağı azaldı. Ara sahneler hariç çok bir sorun çıkarmadı. Koboh'a geldiğimde ise Low-medium ayarlarda oyunun grafikleri en baştaki gibi tamamen patatese döndü ve Coruscant'ın aksine hiçbir şekilde düzelmedi. GTA 3'ten hiçbir farkı yok grafik anlamında. Texture'lar olsun, gölgelendirmeler olsun o kadar rahatsız edici ki... Üstelik ilk meditasyon noktasının orada oyun crash verdi ve 2 saate kalmadan ilk crashimi yemeyi başardım. Sistem gereksinimlerine bakınca sorunun net bir şekilde VRAM'den kaynaklandığını anladım. Aynı zamanda oyunu alırken optimizasyon sıkıntılarını bilerek aldım ve belki yamalarla düzeltmişlerdir diye düşündüm ancak durum benden kaynaklı olduğu için buna bir yorum yapamıyorum. En sonunda oyunu sildim ve şu anda iade için size soruyorum. İade edersem mini profil arka planım gidecek ve ben puan kasmak için yine oyun satın alacağım o yüzden sistem yükseltince oynama fikri de aklıma yatıyor, sizce iade etmeli miyim yoksa sistem yükseltmeyi mi bekleyeyim?

Son düzenleme:
Sistem yükseltince yine alırsınız. Belki daha büyük indirim gelir o zaman alırsınız. Şimdilik oynayabildiğiniz bir oyuna para vermek daha mantıklı.

Sistem yükseltince yine alırsınız. Belki daha büyük indirim gelir o zaman alırsınız. Şimdilik oynayabildiğiniz bir oyuna para vermek daha mantıklı.
Ben de öyle düşündüm hocam ama malum oyun fiyatları ortada o yüzden hem zamlanabileceği ihtimali hem de daha büyük bir indirime düşüp düşmeyeceği konusunda biraz arafta kaldım. Zaten kütüphanemde olup da oynamadığım yığınla oyun varken onları bitirene kadar muhtemelen sistemi de yükseltirim.

Benim bildiğim Xbox game pass üzerinden de oynayabiliyorsunuz elinize aniden iyi bir sistem geçerse ve oynama hevesiniz olursa oradan da oynayabilirsiniz hocam.

Benim bildiğim Xbox game pass üzerinden de oynayabiliyorsunuz elinize aniden iyi bir sistem geçerse ve oynama hevesiniz olursa oradan da oynayabilirsiniz hocam.
Hocam nedense hiç aklıma gelmedi. Muhtemelen öyle yapacağım sağolun yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…