2 276323 Kilopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 1 22 Nisan 2024 #1 Oyun şu anlık sadece PS Store'da aboneliğe dahil oldu. Tam olarak neden böyle bilinmez fakat yakında Xbox ve PC için de dahil ederler gibi. STAR WARS Jedi: Survivor™ KaranlıÄa KarÅı Koyun store.playstation.com Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2024
Oyun şu anlık sadece PS Store'da aboneliğe dahil oldu. Tam olarak neden böyle bilinmez fakat yakında Xbox ve PC için de dahil ederler gibi. STAR WARS Jedi: Survivor™ KaranlıÄa KarÅı Koyun store.playstation.com
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 22 Nisan 2024 #2 25 Nisan'da diğer platformlara da gelecekmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
25 Nisan'da diğer platformlara da gelecekmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Caped Decapat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 OHHH sonunda be Allah'ın belası Denuvo yüzünden crack'e de düşmemişti bi tadını çıkaramadım şu oyunun gelsin de bi saatlerimi gömeyim.
OHHH sonunda be Allah'ın belası Denuvo yüzünden crack'e de düşmemişti bi tadını çıkaramadım şu oyunun gelsin de bi saatlerimi gömeyim.
2 276323 Kilopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 1 22 Nisan 2024 #4 Caped dedi: OHHH sonunda be Allah'ın belası Denuvo yüzünden crack'e de düşmemişti bi tadını çıkaramadım şu oyunun gelsin de bi saatlerimi gömeyim. Genişletmek için tıkla... İlk oyunu oynayıp sevdiyseniz buna bayılıcaksınız.
Caped dedi: OHHH sonunda be Allah'ın belası Denuvo yüzünden crack'e de düşmemişti bi tadını çıkaramadım şu oyunun gelsin de bi saatlerimi gömeyim. Genişletmek için tıkla... İlk oyunu oynayıp sevdiyseniz buna bayılıcaksınız.
Caped Decapat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #5 276323 dedi: İlk oyunu oynayıp sevdiyseniz buna bayılacaksınız. Genişletmek için tıkla... İlk oyunun combat çok güzeldi ama hikayesi tırttı bundan da bir hikaye beklentim yok yeter ki ışın kılıcıyla milleti doğrayabileyim bana yeter.
276323 dedi: İlk oyunu oynayıp sevdiyseniz buna bayılacaksınız. Genişletmek için tıkla... İlk oyunun combat çok güzeldi ama hikayesi tırttı bundan da bir hikaye beklentim yok yeter ki ışın kılıcıyla milleti doğrayabileyim bana yeter.