Star Wars: Outlaws Metacritic'ten 76-78 puan aldı

Massive Avatar'dan sonra Star Wars Outlaws'da da çuvallamış gibi. 76 rezil bir puan değil normalde ama aşırı kötü olan Avatar: Frontiers of Pandora bile 72 almış. Yine muhtemelen ruhsuz bir oyun. Ubisoft'un bence en büyük sıkıntısı oyunlarına ruh katamamaları her şey çok robotik hissettiriyor fragmandan bile anlaşılıyor bu, artık ön yargı mı başka bir şey mi bilemiyorum ama Ubisoft'un 2018'den beri koskoca 6 yıldır bence iyi sayılabilecek bir AAA oyunu yok, bir tek AC Odyssey diğerlerinden farklı hissettirdi o dönemden beri. Star Wars Outlaws'ın Oynanış tarafı da çok sıkıcı gözüküyordu fragmanlardan ve şaşırtmamış gibi de görünüyor maalesef.

Klasik Ubisoft... Ben taa ilk çıktığında bu oyundan bir şey olmaz demiştim. Maalesef, perşembenin gelişi çarşambadan belliydi... Ben yeni SW oyunu falan da istemiyorum artık. Eskinin güzel oyunlarını doğru düzgün remaster/remake yapıp çıkartsınlar kafidir...

Eurogamer'ın 2/5 vermesi dikkat çeken bir puan olmuş.
Oyuna 100 veren bir basın bile olmamış.

Platforma göre aldığı puanlar:
PC- 76 (o sistem gereksinimleri önerisi ile iyi bile almış)
Xbox- 77.
PS5- 78.

Kaynak:
max ubisoft.

Elalemin puanıyla hareket etmek doğru değil. Mass Effect 4 tarzında bir oyun olmuş. Sanırım o baz alınarak yapılmış. Mass Effect 4 için de birçok olumsuz yorumlar vardı. Şahsen ben Mass Effect 4'ten baştan sona oldukça keyif aldım. Hikayesi, oynanışı, grafikleri hepsi 10 numaraydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı