Star Wars oyunu tavsiyesi

287885

Kilopat
Star Wars oyunlarına her zaman girişmek istiyordum ama bende Battlefront 2 olsa bile, PC el vermiyor.
Diğer oyunlarda inanılmaz eski duruyorlar, oynayan birileri bir el atsa mutlu olurum. Hala giderleri var mı, fizik motoru sağlam mı, falan grafik takıntılı değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi yazar mısınız?
Star Wars KOTOR deneyebilirsiniz. Eski ama anladığım kadarıyla sisteminiz kötü.
1625586497236.png

Sisteminizi yazar mısınız?
Star Wars kotor deneyebilirsiniz. Eski ama anladığım kadarıyla sisteminiz kötü.
Eki Görüntüle 1098278

Sizi sinir ettiğim için üzgünüm.
Sistemim Battlefront 1 önceki hepsine yetiyor yine de yazam.
i5 3437u.
8 GB RAM.
Intel HD 4000
Siz FPS'e takılmayın onu ben hallederim siz sadece oyunların gideri var mı yazın yeter.

Sizi sinir ettiğim için üzgünüm.
Sistemim Battlefront 1 önceki hepsine yetiyor yine de yazam.
i5 3437u.
8 GB RAM.
Intel HD 4000.
Siz FPS'e takılmayın onu ben hallederim siz sadece oyunların gideri var mı yazın yeter.

Çok fazla Star Wars oyunu yok. Sisteminizde kötü. Swbf2 hariç bir de Jedi Fallen Order var zaten. Size önerebileceğim droid repair bay ve old republic önerebilirim.

Çok fazla Star Wars oyunu yok. Sisteminizde kötü. Swbf2 hariç bir de Jedi Fallen Order var zaten. Size önerebileceğim droid repair bay ve old republic önerebilirim.

Steam'e baktığım zaman bayağı Star Wars oyunu görüyorum ama hepsi eski.
Yeni nesil olarak zaten Battlefront ve Jedi Fallen Order var.
Ve sistemimin kötü olduğu bende çok iyi biliyorum benim derdimde yeni nesil değil.

Steam'e baktığım zaman bayağı Star Wars oyunu görüyorum ama hepsi eski.
Yeni nesil olarak zaten Battlefront ve Jedi Fallen Order var.
Ve sistemimin kötü olduğu bende çok iyi biliyorum benim derdimde yeni nesil değil.

Bende adam gibi bir Star Wars oyunu çıkmasını bekliyorum. Çok seçenek yok dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı