Star wars Rise of skywalker neden beğenilmedi sizce dünya çapında? Ben son üçlemeyi izledim ben çok başarılı buldum. Fakat dünya çapında beğenilmemesini gördüğümde merak ettim. Siz izlediniz mi beğendiniz mi? Yorumlarınızı esirgemeyin.
Filmi izlemedim. Fakat tahminimce çoğu seri halindeki filme olduğu üzere Star Wars'u da sırf para için uzattılar. Eskiden bu filmi sevmemizi sağlayan ögeleri unuttular ve yerine yenilerini eklediler.
Rey isimli arkadaşımızın bir gelişim göstermeden "OverPowered" güce sahip olması ve bu gücü öğrenim olmadan mükemmel bir şekilde kullanması.
Palpatine geçmişini çöpe atmaları, sonunda Rey soy isminin Palpatine olduğunu belirtseydi belki de çoğu kişinin tepkisi farklı olacaktı. Ama Disney saolsun içine etti birkaç olayın. "Choosen one" da kesin Rey'dir...
Star Wars Rise of Skywalker neden beğenilmedi sizce dünya çapında? Ben son üçlemeyi izledim ben çok başarılı buldum. Fakat dünya çapında beğenilmemesini gördüğümde merak ettim. Siz izlediniz mi beğendiniz mi? Yorumlarınızı esirgemeyin.
Açıkçası ben beğendim fakat zaten hikaye çoktan bitmişti 6. filmden sonra.
Biraz zorlama yani sonraki filmler ve hikaye biteli çok olmuştu.
Fakat ben beğendim seriyi.
Açıkçası ben beğendim fakat zaten hikaye çoktan bitmişti 6. filmden sonra.
Biraz zorlama yani sonraki filmler ve hikaye biteli çok olmuştu.
Fakat ben beğendim seriyi.
Bence bazı sahnelerdeki olaylar çok hoştu, hatta güzel yapılsa baya güzel film olurdu.
Özellikle sonda tüm Force Ghost'larının yardım etmesi... Gerçekten hoş bir sahneydi. Ama son 3 filmin benim için ne kadar kötü olduğunu hiç bir zaman değiştiremeyecek...