Star Wars serisini nasıl izlemeliyim?

GamiX

Kilopat
Yer
İtalya
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Son zamanlarda Star Wars: Battlefront 2 sayesinde film serisine garip bir ilgi duymaya başladım. Son 3 günde 6 tane de filmini izledim. (daha önce rastgele şekilde konuya dikkat etmeden izlemiştim şimdi ilk defa düzgün bir şekilde izliyorum) önce 1-2-3 ve daha sonra da 4-5-6'yı izledim. Ama o kadar hızlı izledim ki her şey yine karıştı. Amacım Star Wars ile ilgili her şeyi, her diziyi izlemek. Disney Plus üyeliğim var o konuda da bir sıkıntım yok. Bu konuda bilgi sahibi biri yardımcı olabilir mi acaba ne sırayla izlemem gerekir seriyi? (hem diziler hem de filmleri karışık izlemem gerekiyorsa onu da yapabilirim sorun olmaz) amacım film ve dizi serilerini düzgün bir sırayla izleyip her şeyi anlayıp daha sonra çizgi roman serilerine geçiş yapmak. Kotor oyun serisini de oynamayı planlıyorum şu "ilk Jedi'ları" falan tanımak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok hatırlamıyorum yanlış olabilir ama sanırım Star Wars 2'den sonra Clone Wars izlemen gerekiyor. Orada Anakin'in neden kötü tarafa döndüğünü detaylı olarak anlatıyor olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…