N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar Starbound'da tam ekran yapınca kırpıtma sorunu nasıl çözülür?
KS KS N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #11 293735 dedi: Telefonun kontörlü ise mobil ödeme yapabilirsin ve ya sanal kart açıp oradan satın alabilirsin tosla ve ya papara gibi. Genişletmek için tıkla... Sanal kart nasıl açılıyor? Hangisi daha iyi? 495477 dedi: Direk şoktan 5 TL'ye ininal Kart alabilirsiniz. Papara'yı da ücretsiz olarak alabilirsiniz ancak gelmesi biraz uzun sürer. Genişletmek için tıkla... İninal kötü mü? Artı 0 Eksi
293735 dedi: Telefonun kontörlü ise mobil ödeme yapabilirsin ve ya sanal kart açıp oradan satın alabilirsin tosla ve ya papara gibi. Genişletmek için tıkla... Sanal kart nasıl açılıyor? Hangisi daha iyi? 495477 dedi: Direk şoktan 5 TL'ye ininal Kart alabilirsiniz. Papara'yı da ücretsiz olarak alabilirsiniz ancak gelmesi biraz uzun sürer. Genişletmek için tıkla... İninal kötü mü?
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 8 Haziran 2022 #12 293735 dedi: İninal çok kötü tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ben de sevmem ama sadece oyun alacaksa işini görür. Noodleyiyenkel dedi: Sanal kart nasıl açılıyor? Hangisi daha iyi? İninal kötü mü? Genişletmek için tıkla... Her ay 2 TL ve her para yatırdığınızda 2 TL kesiyor ayrıca ATM gibi yerler de kullanılamıyor. Ancak sadece oyun alacaksanız işinizi görür. Artı 0 Eksi
293735 dedi: İninal çok kötü tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ben de sevmem ama sadece oyun alacaksa işini görür. Noodleyiyenkel dedi: Sanal kart nasıl açılıyor? Hangisi daha iyi? İninal kötü mü? Genişletmek için tıkla... Her ay 2 TL ve her para yatırdığınızda 2 TL kesiyor ayrıca ATM gibi yerler de kullanılamıyor. Ancak sadece oyun alacaksanız işinizi görür.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 8 Haziran 2022 #13 Noodleyiyenkel dedi: Sanal kart nasıl açılıyor? Hangisi daha iyi? İninal kötü mü? Genişletmek için tıkla... Papara ve ya tosla uygulamasını indir telefona orada anlatıyor zaten. Papara kullanmak bedava, papara öneririm. Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Sanal kart nasıl açılıyor? Hangisi daha iyi? İninal kötü mü? Genişletmek için tıkla... Papara ve ya tosla uygulamasını indir telefona orada anlatıyor zaten. Papara kullanmak bedava, papara öneririm.
KS KS N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #14 495477 dedi: Ben de sevmem ama sadece oyun alacaksa işini görür. Her ay 2 TL ve her para yatırdığınızda 2 TL kesiyor ayrıca ATM gibi yerler de kullanılamıyor. Ancak sadece oyun alacaksanız işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Para yatırmazsam ne olur? Bir de karta nereden para yatıracağım? Tamer yeşildağ oyun delisi de kullanıyordu. Artı 0 Eksi
495477 dedi: Ben de sevmem ama sadece oyun alacaksa işini görür. Her ay 2 TL ve her para yatırdığınızda 2 TL kesiyor ayrıca ATM gibi yerler de kullanılamıyor. Ancak sadece oyun alacaksanız işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Para yatırmazsam ne olur? Bir de karta nereden para yatıracağım? Tamer yeşildağ oyun delisi de kullanıyordu.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 8 Haziran 2022 #15 Noodleyiyenkel dedi: Para yatırmazsam ne olur? Bir de karta nereden para yatıracağım? Tamer yeşildağ oyun delisi de kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Yazan yerlerden para yükleyebilirsiniz. Ben para yatırırken 2 TL kesilsin istemiyorum derseniz Papara veya Tosla alabilirsiniz. İninal Kart'ın bakiyesi 2 TL altındaysa 2 TL'yi kesmiyor. Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Para yatırmazsam ne olur? Bir de karta nereden para yatıracağım? Tamer yeşildağ oyun delisi de kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Yazan yerlerden para yükleyebilirsiniz. Ben para yatırırken 2 TL kesilsin istemiyorum derseniz Papara veya Tosla alabilirsiniz. İninal Kart'ın bakiyesi 2 TL altındaysa 2 TL'yi kesmiyor.
KS KS N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #16 495477 dedi: Eki Görüntüle 1413155 Yazan yerlerden para yükleyebilirsiniz. Ben para yatırırken 2 TL kesilsin istemiyorum derseniz Papara veya Tosla alabilirsiniz. İninal Kart'ın bakiyesi 2 TL altındaysa 2 TL'yi kesmiyor. Genişletmek için tıkla... Beni avukatlık etmezler dimi para olmasa hesapta 2 TL yi kesmeseler? Artı 0 Eksi
495477 dedi: Eki Görüntüle 1413155 Yazan yerlerden para yükleyebilirsiniz. Ben para yatırırken 2 TL kesilsin istemiyorum derseniz Papara veya Tosla alabilirsiniz. İninal Kart'ın bakiyesi 2 TL altındaysa 2 TL'yi kesmiyor. Genişletmek için tıkla... Beni avukatlık etmezler dimi para olmasa hesapta 2 TL yi kesmeseler?
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 8 Haziran 2022 #17 Noodleyiyenkel dedi: Beni avukatlık etmezler değil mi para olmasa hesapta 2 TL'yi kesmeseler? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yapmazlar. Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Beni avukatlık etmezler değil mi para olmasa hesapta 2 TL'yi kesmeseler? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yapmazlar.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 8 Haziran 2022 #18 Noodleyiyenkel dedi: Beni avukatlık etmezler dimi para olmasa hesapta 2 TL yi kesmeseler? Genişletmek için tıkla... Papara kullan hem bedava hem daha iyi, ininalda yüklerken 2tl kullanırken 2tl veriyorsun 4tl boşa gidiyor her para yüklediğinde. Papara kullan, akbank atmsinden bedavaya para yükleyip çekebiliyorsun. İninal gibi çöp değil. Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Beni avukatlık etmezler dimi para olmasa hesapta 2 TL yi kesmeseler? Genişletmek için tıkla... Papara kullan hem bedava hem daha iyi, ininalda yüklerken 2tl kullanırken 2tl veriyorsun 4tl boşa gidiyor her para yüklediğinde. Papara kullan, akbank atmsinden bedavaya para yükleyip çekebiliyorsun. İninal gibi çöp değil.