Starbound'da tam ekran yapınca kırpıtma

Telefonun kontörlü ise mobil ödeme yapabilirsin ve ya sanal kart açıp oradan satın alabilirsin tosla ve ya papara gibi.
Sanal kart nasıl açılıyor? Hangisi daha iyi?
Direk şoktan 5 TL'ye ininal Kart alabilirsiniz. Papara'yı da ücretsiz olarak alabilirsiniz ancak gelmesi biraz uzun sürer.
İninal kötü mü?

Ben de sevmem ama sadece oyun alacaksa işini görür.

Her ay 2 TL ve her para yatırdığınızda 2 TL kesiyor ayrıca ATM gibi yerler de kullanılamıyor. Ancak sadece oyun alacaksanız işinizi görür.
Para yatırmazsam ne olur? Bir de karta nereden para yatıracağım? Tamer yeşildağ oyun delisi de kullanıyordu.

Para yatırmazsam ne olur? Bir de karta nereden para yatıracağım? Tamer yeşildağ oyun delisi de kullanıyordu.

Yazan yerlerden para yükleyebilirsiniz. Ben para yatırırken 2 TL kesilsin istemiyorum derseniz Papara veya Tosla alabilirsiniz. İninal Kart'ın bakiyesi 2 TL altındaysa 2 TL'yi kesmiyor.

Beni avukatlık etmezler dimi para olmasa hesapta 2 TL yi kesmeseler?
Papara kullan hem bedava hem daha iyi, ininalda yüklerken 2tl kullanırken 2tl veriyorsun 4tl boşa gidiyor her para yüklediğinde. Papara kullan, akbank atmsinden bedavaya para yükleyip çekebiliyorsun. İninal gibi çöp değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…