Starbucks 100 yıldız hediye kampanyası

umut6494819

Femtopat
Merhaba, Starbucks uygulamasında bu kampanyayı gördüm. Yararlanmak isteyen olursa diye link bırakıyorum:
Merak ettiğim husus, bu kupa, termos VS. satın alırken fiziksel mağazadan mı almamız gerekiyor yoksa Hepsiburada üzerinden alımlar da geçerli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Kampanya, tamamı Starbucks® Mobil Uygulaması veya Starbucks® Card ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.
Hayır, HepsiBurada'dan verilen siparişler için geçerli değil. Bu arada kampanya bilgisi için teşekkürler. Her gün Starbucks Mobil bildirimini gönderiyor. Yıldız kampanyaları çok iyi.

• Kampanya, tamamı Starbucks® Mobil Uygulaması veya Starbucks® Card ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.
Hayır, HepsiBurada'dan verilen siparişler için geçerli değil.
Teşekkürler.
Hayır, Hepsiburada'dan verilen siparişler için geçerli değil. Bu arada kampanya bilgisi için teşekkürler. Her gün Starbucks Mobil bildirimini gönderiyor. Yıldız kampanyaları çok iyi.

Rica ederim hocam ne demek. Yıldız kampanyaları gerçekten çok iyi katılıyorum. Bu kampanya çok iyi oldu 150TL civarı alacağım termos veya kupa bedava gelmiş olacak bu kampanya sayesinde. Bir de daha Starbucks'a zam gelmedi zam geldikten sonra yıldızları kullanmak için güzel fırsat.

Son düzenleme:
@rofl @umut6494819 aynen kampanya güzel bugün termos aldım, 151 yıldız hediye geldi.
Bu arada gün içinde ilk alışverişe özel fazladan yıldız veriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20211221_000351.jpg
    IMG_20211221_000351.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
@rofl @umut6494819 aynen kampanya güzel bugün termos aldım, 151 yıldız hediye geldi.
Bu arada gün içinde ilk alışverişe özel fazladan yıldız veriyor.
Mis gibi olmuş diyebilirim. Termosu bedavaya getirmiş sayıldınız. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 🤩

Mis gibi olmuş diyebilirim. Termosu bedavaya getirmiş sayıldınız. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 🤩

Teşekkür ederim sağ olun. Kampanyaya katılmayı düşünüyorsanız o günkü ilk siparişiniz olmasına dikkat etmenizi öneririm çünkü her gün ilk siparişe özel fazladan yıldız veriyor, bana fazladan 51 yıldız verdi. Kasada ki çalışanlar ne kadar yıldız geldiğini öğrenince onlarda şaşırdı :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı