Y YuceIus Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #1 Telefonuma Starbucks uygulamasını indirdim. Kaydolmayı denedim, olmadı. Giriş yapmayı denedim olmadı. Eve geldim bilgisayarımla denedim yine olmadı, siteye giriş yapılmıyor. Nasıl çözerim? Sitede mi bir hata var? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2022
Telefonuma Starbucks uygulamasını indirdim. Kaydolmayı denedim, olmadı. Giriş yapmayı denedim olmadı. Eve geldim bilgisayarımla denedim yine olmadı, siteye giriş yapılmıyor. Nasıl çözerim? Sitede mi bir hata var?
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.605 Çözümler 35 15 Aralık 2022 #2 Gizli sekmede açıp deneyin.
Y YuceIus Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #3 Shinya Kogami dedi: Gizli sekmede açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi Siz girebiliyormusunuz şuan?
Shinya Kogami dedi: Gizli sekmede açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi Siz girebiliyormusunuz şuan?