Starbucks içecek önerisi

Ayrıca hocam Starbucks'a gidip oturmayacaksanız bu kahveler çok pahalı, ben gidip saatlerce oturup kitap okuyorum, laptop ile oyun falan oynuyorum.

Hocam bu extra shot ne oluyor içeceğin üstündeki beyaz krema mı ve Grand'e ile tall un fiyat farkı nedir hocam?

Son düzenleme:
Chai tea latte alıyorum genelde. Sıcak ve soğuk seçenekleri mevcut, ayrıca içerisine nane şurubu ekletirseniz mükemmel.

Hocam bu extra shot ne oluyor içeceğin üstündeki beyaz krema mı ve Grand'e ile tall un fiyat farkı nedir hocam?

Kanka en büyük boy ile en küçük boy arasında 10 lira fark var tam olarak bilmiyorum ama her boy arasında 2 lira olması lazım.

Starbucks'tan asla bir şey önermem. İstanbul'daysanız Balat'taki Naftalin'e gidin bence. Kahveleri bayağı güzel dostlar Özellikle kakuleli Türk kahvesini öneririm.

Soğuk içecek alırken az buzlu demez iseniz %70 buz oluyor. Eğer çok buzlu bulursanız veya yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız baristadan değiştirmesini isteme hakkınız var.

Soğuk içecek alırken az buzlu demez iseniz %70 buz oluyor. Eğer çok buzlu bulursanız veya yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız baristadan değiştirmesini isteme hakkınız var.

%70 buz mu? Çok fazla değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…