44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 26 Ocak 2021 #1 Kahve'yi pek sevmem normalde ama geçen günlerde white chocolate mocha ve caramel macchiato denedim çok hoşuma gitti bu tarz kahveler önerir misiniz?
Kahve'yi pek sevmem normalde ama geçen günlerde white chocolate mocha ve caramel macchiato denedim çok hoşuma gitti bu tarz kahveler önerir misiniz?
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Ocak 2021 #2 44Nihat07 dedi: Kahve'yi pek sevmem normalde ama geçen günlerde white chocolate mocha ve caramel macchiato denedim çok hoşuma gitti bu tarz kahveler önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Karamelli her şeyi deneyebilirsiniz, hepsi istisnasız harika. Evde yaparsanız ayrı bir güzel oluyor. Artı 0 Eksi
44Nihat07 dedi: Kahve'yi pek sevmem normalde ama geçen günlerde white chocolate mocha ve caramel macchiato denedim çok hoşuma gitti bu tarz kahveler önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Karamelli her şeyi deneyebilirsiniz, hepsi istisnasız harika. Evde yaparsanız ayrı bir güzel oluyor.
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 26 Ocak 2021 #3 Extra kremalı caramel macchiato favorim. Latte de fena değildir. Frappuccino önermem. Buz mu alıyosun kahve mi belli değil, ben sevemedim. Artı 0 Eksi
Extra kremalı caramel macchiato favorim. Latte de fena değildir. Frappuccino önermem. Buz mu alıyosun kahve mi belli değil, ben sevemedim.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 26 Ocak 2021 #4 Evde de yaptığım favori olarak kahvem caramel ice latte, starbucksda 25TL ben malzemeleri alıp evde 1 sürahisini 15TL'ye yapıyorum. Artı 0 Eksi
Evde de yaptığım favori olarak kahvem caramel ice latte, starbucksda 25TL ben malzemeleri alıp evde 1 sürahisini 15TL'ye yapıyorum.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 26 Ocak 2021 #5 Karamelli her şeyi içebilirsiniz bence. Ben sert ve acı kahve sevdiğimden Cold Brew tercihimdir. Artı 0 Eksi
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 26 Ocak 2021 #6 PustiPowerV2 dedi: Karamelli her şeyi içebilirsiniz bence. Ben sert kahve sevdiğimden Cold Brew tercihimdir. Genişletmek için tıkla... 244765 dedi: Karamelli her şeyi deneyebilirsiniz, hepsi istisnasız harika. Evde yaparsanız ayrı bir güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... toomanynights dedi: Extra kremalı caramel macchiato favorim. Latte de fena değildir. Frappuccino önermem. Buz mu alıyosun kahve mi belli değil, ben sevemedim. Genişletmek için tıkla... Karameli ne kadar seven varmış, Bende bayılıyorum. Artı 0 Eksi
PustiPowerV2 dedi: Karamelli her şeyi içebilirsiniz bence. Ben sert kahve sevdiğimden Cold Brew tercihimdir. Genişletmek için tıkla... 244765 dedi: Karamelli her şeyi deneyebilirsiniz, hepsi istisnasız harika. Evde yaparsanız ayrı bir güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... toomanynights dedi: Extra kremalı caramel macchiato favorim. Latte de fena değildir. Frappuccino önermem. Buz mu alıyosun kahve mi belli değil, ben sevemedim. Genişletmek için tıkla... Karameli ne kadar seven varmış, Bende bayılıyorum.
L login Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 956 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #7 Jacobs monarch Gold favorimdir tek geçerim. Artı 0 Eksi
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 26 Ocak 2021 #8 login dedi: Jacobs monarch Gold favorimdir tek geçerim. Genişletmek için tıkla... Uyanmakta güçlük çektiğim günlerde, İçine biraz soğuk süt katıp içerim. Harika tadı var gerçekten. Artı 0 Eksi
login dedi: Jacobs monarch Gold favorimdir tek geçerim. Genişletmek için tıkla... Uyanmakta güçlük çektiğim günlerde, İçine biraz soğuk süt katıp içerim. Harika tadı var gerçekten.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 26 Ocak 2021 #9 Chai tea latte. Artı 0 Eksi
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 27 Ocak 2021 #10 Mocha keyif icin güzel gidiyor. Favorim Nescafe gunde 2 fincan alti içmiyorum. Artı 0 Eksi