Starbucks servis nasıl oluyor?

Yusuko

Hectopat
Dostlar sizi yakın gördüğümden dolayı buraya yazmak istedim.
Kızla ilk kez Starbucks'a gideceğim, servis nasıl oluyor? Kahve isimleri?
Falan öneriler versenize, nasıl davranmalıyım?
Kız biraz 7/24 Starbucks tarzı, rezil olmayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Self servis. Sipariş ediyorsunuz bekliyorsunuz sonra isminiz anons ediliyor gidip alıyorsunuz kahveyi. Kahve olarak da nasıl birşey istersiniz? Acı, tatlı, soğuk, sıcak?

Uzun isimli olanlardan uzak dur ne olur olmaz o anda isimi belki heyecandan telaffuz edemeyebilirsiniz. Americano de geç.

Rezil olmazsın.Self servis.Tatlı ve kahveni tepsiye koyup götürüyosun.En kötü bana da aynısından de.Bilmediğin belli olur ama sorun değil bende çok kez aynısından dedim.Baristaları sorarsanız da yardımcı oluyolar:Yeniyim biraz acı bir kahve istiyorum ama aklım o menüye ermiyor siz bana bir şey önerin derseniz yaparlar.

Biraz sert olsun derseniz americano iyidir. Yumuşak olsun derseniz white chocolate mocha olabilir. Utanılacak birşey de yok. Olmazsa panodan bakıp ismi hoşunuza gideni alırsınız.

Dostum niye rezil olasın ben Starbucks'a gidip kıza kahve kendime çay söylemiş adamım. Tonti grande venti bitti gitti işte. Rezil olacak bir durum yok, herkesin kahve kültürü olmak zorunda değil ki?

Kahve içiyorsan, seviyorsan kızın içtiğinin aynısından veya kızın sana uygun bir önerisini deneyimleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…