Selam arkadaşlar, okumakta pek gözüm yok sürekli kendimi gaza getiririm ama sınav için hiç düzenli çalışmadım. Yani okumakta göz yok anladiniz. Bende işte çalışmak istiyorum Gratis Starbucks BİM falan bakarken herkesin Starbucks'ta calismanin rahat olduğunu söylüyor çalısip paramı kazanmak istiyorum. Daha önce çalışan varsa anlatabilir mi?
Baristalık deneyimin var mı? Yoksa barista olup, deneyim kazanman lazım öyle tak diye almıyorlar adamlar. İkinci olarak kolay vs. değil günde 500 adam geliyor ve hepsiyle ayrı ayrı uğraşman lazım. Yaparım diyorsan dene tabii.
Garsonluğa gittiğim zaman yanımdaki garson antalya gibi yerlerde çalışınca iyi bahşiş aldığını söylemişti, bir kaç günde aylık kazanacağın paranın çok çok üstünü kazandım dedi. Ne kadar doğru bilmyorum.
Yaz sezonu tatil bölgesi, antalya, bodrum vs. kış sezonu istanbula gidiyormuş iyi de yaşıyordu.
Selam arkadaşlar, okumakta pek gözüm yok sürekli kendimi gaza getiririm ama sınav için hiç düzenli çalışmadım. Yani okumakta göz yok anladiniz. Bende işte çalışmak istiyorum Gratis Starbucks BİM falan bakarken herkesin Starbucks'ta calismanin rahat olduğunu söylüyor çalısip paramı kazanmak istiyorum. Daha önce çalışan varsa anlatabilir mi?
Turistik bir yerde yaşıyorsan otellere girmeye çalış tanıdıktır falan orası artık sana kalmış ama otellerde iyi bahşiş toplarsın yorucu iş olur ama karşılığını da alırsın ayrıyeten bir sürü yabancı geliyor sosyalleşirsin de ama o tabii otelde nerede çalışcağına bağlı.
Baristalık deneyimin var mı? Yoksa barista olup, deneyim kazanman lazım öyle tak diye almıyorlar adamlar. İkinci olarak kolay vs. değil günde 500 adam geliyor ve hepsiyle ayrı ayrı uğraşman lazım. Yaparım diyorsan dene tabii.