Starbucks'ta GTA 5 indirmek mümkün mü?

744124

Centipat
Millet hayatımda değil Starbucks'a oturmak, önünden bile geçmedim bu yüzden size sormaya geldim. Laptopu alıp Starbucks'a götürsem GTA 5 indirsem olur mu la acaba? Evde port baglayamadik diye Wi-Fi'de bağlanmadı komşu int sınırsız değil ne yapacağımı şaşırdım.

Hocam mümkün ama saat olarak o kadar oturabilir misiniz emin değilim? İlk açılış saatinden akşam kapanış saatine kadar, sürekli priz yanındaki bir masa, akşama kadar 3 kahve... Görevliler size dik dik bakabilir.

Görevliler size dik dik bakabilir.

Bir şey olmaz. Starbucks'ın o yönünü seviyorum. Bir tane kahve al, istediğin kadar otur. Bir şey diyen olmaz. Powerbank unuttuğum zamanlarda, Starbucks'a telefonu şarj etmeye gidiyordum. Victor Hugo sefillik görsün...

Starbucks da oturup internetini denemiş biri olarak söylüyorum, hız fena değil indirme ne kadar sürer bilemeyeceğim ama sabahtan akşama kadar otursanız kimse bir şey demez, en azından benim olduğum yerde kimse bir şey demiyor. Denenebilir, neden olmasın.

@VanT0R, Starbucks'ın o yönü gerçekten iyi. Başında sürekli dikilen ve sürekli bir şey ister misiniz diye soran birisi yok. İsterse kapanışa kadar otursun, sanmam bir şey diyeceklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…