Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 931 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Temmuz 2025 #11 kerem325 dedi: Hocam tecrübesiz aliyorlarmis 2 ay egitim veriyorlarmis. Ben girmedim Mc Donalds’tan devam ettim. Genişletmek için tıkla... Mc donalds nasıl hocam?
kerem325 dedi: Hocam tecrübesiz aliyorlarmis 2 ay egitim veriyorlarmis. Ben girmedim Mc Donalds’tan devam ettim. Genişletmek için tıkla... Mc donalds nasıl hocam?
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 7 23 Temmuz 2025 #12 Mehmet Karahanlı dedi: Mc donalds nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... Çok yoğun ve sömürücü hocam. Yapılabilir ama cok uzun surede yorar bayagi
Mehmet Karahanlı dedi: Mc donalds nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... Çok yoğun ve sömürücü hocam. Yapılabilir ama cok uzun surede yorar bayagi
lowdecur Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 42 23 Temmuz 2025 #13 Hocam Starbucks gibi kurumsal bir yere girmeni tavsiye etmem askeriyeden farkı yok aşırı sıkı bir yer onun yerine daha butik cafeleri deneyebilirsin sana eğitimde verirler.
Hocam Starbucks gibi kurumsal bir yere girmeni tavsiye etmem askeriyeden farkı yok aşırı sıkı bir yer onun yerine daha butik cafeleri deneyebilirsin sana eğitimde verirler.