KemikAlly Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 81 22 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar starcom grafik tablet kullanıyorum daha önceden veikk a50 kullanmıştım onun yazılımından üzerindeki tuşa kalem ve silgi arasında geçiş yapmasını sağlayan komut vardı. 3.Parti yazılımla bu olay Starcom içinde yapılabilir mi?
Merhaba arkadaşlar starcom grafik tablet kullanıyorum daha önceden veikk a50 kullanmıştım onun yazılımından üzerindeki tuşa kalem ve silgi arasında geçiş yapmasını sağlayan komut vardı. 3.Parti yazılımla bu olay Starcom içinde yapılabilir mi?
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Mart 2021 #2 Aynısını ben de merak ediyorum tableti BİM'den almıştım.
KemikAlly Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 81 23 Mart 2021 #3 Dragonlordturkiye dedi: Aynısını ben de merak ediyorum tableti BİM'den almıştım. Genişletmek için tıkla... Reis sende bi konu açsana benimkini görmediler
Dragonlordturkiye dedi: Aynısını ben de merak ediyorum tableti BİM'den almıştım. Genişletmek için tıkla... Reis sende bi konu açsana benimkini görmediler