yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mart 2022 #1 Kitap fiyatları dolayısıyla grafik tabletin daha ekonomik olacağını düşündüm. Bütçem dahilinde bu iki modeli buldum, hangisi daha iyidir veya bu fiyat aralığında daha iyi bir seçenek var mıdır? Starcom Grafik Çizim Tableti GC 422 Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol STARCOM STARCOMGrafik Çizim Tableti-kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Huion 420 Grafik Tablet Çizim Tableti 4 x 2.23 Türkçe Kılavuz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Huion 420 Grafik Tablet Kullanım Kılavuzu Ile Birlikte yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Kitap fiyatları dolayısıyla grafik tabletin daha ekonomik olacağını düşündüm. Bütçem dahilinde bu iki modeli buldum, hangisi daha iyidir veya bu fiyat aralığında daha iyi bir seçenek var mıdır? Starcom Grafik Çizim Tableti GC 422 Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol STARCOM STARCOMGrafik Çizim Tableti-kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Huion 420 Grafik Tablet Çizim Tableti 4 x 2.23 Türkçe Kılavuz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Huion 420 Grafik Tablet Kullanım Kılavuzu Ile Birlikte yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Bilaxten Kilopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #2 Ben wacom kullanıyorum işimi garantiye almak istemiştim satın alırken. Kitap fiyatlarıyla alakasını pek anlamadım ama.
Ben wacom kullanıyorum işimi garantiye almak istemiştim satın alırken. Kitap fiyatlarıyla alakasını pek anlamadım ama.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mart 2022 #3 Bilaxten dedi: Ben Wacom kullanıyorum işimi garantiye almak istemiştim satın alırken. Kitap fiyatlarıyla alakasını pek anlamadım ama. Genişletmek için tıkla... Hocam kitap satın almak istemiyorum, gerek anlatım videolarında ki soruları gerek PDF şeklinde soruları çözmek için alıyorum. (işlem vs.)
Bilaxten dedi: Ben Wacom kullanıyorum işimi garantiye almak istemiştim satın alırken. Kitap fiyatlarıyla alakasını pek anlamadım ama. Genişletmek için tıkla... Hocam kitap satın almak istemiyorum, gerek anlatım videolarında ki soruları gerek PDF şeklinde soruları çözmek için alıyorum. (işlem vs.)
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 1 Mart 2022 #4 Kalite olarak huion tabii ki. Starcom marka çin malı ürüne markasını bastırmış o kadar.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 1 Mart 2022 #5 Gerçekten ne ilgisi var kitap fiyatlarıyla?
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mart 2022 #6 ressh dedi: Kalite olarak Huion tabii ki. Starcom marka Çin malı ürüne markasını bastırmış o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu markalar hakkında gram bilgim yok, araştırmaya da üşendim doğrusu. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. avis1 dedi: Gerçekten ne ilgisi var kitap fiyatlarıyla? Genişletmek için tıkla... Hocam şu sıralar çok para harcayabilecek durumda değilim, sürekli kitap almak istemiyorum. Bu sebeple almak istiyorum.
ressh dedi: Kalite olarak Huion tabii ki. Starcom marka Çin malı ürüne markasını bastırmış o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu markalar hakkında gram bilgim yok, araştırmaya da üşendim doğrusu. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. avis1 dedi: Gerçekten ne ilgisi var kitap fiyatlarıyla? Genişletmek için tıkla... Hocam şu sıralar çok para harcayabilecek durumda değilim, sürekli kitap almak istemiyorum. Bu sebeple almak istiyorum.
Bilaxten Kilopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #7 yeeet dedi: Hocam kitap satın almak istemiyorum, gerek anlatım videolarında ki soruları gerek PDF şeklinde soruları çözmek için alıyorum. (işlem vs.) Genişletmek için tıkla... Ben starcom olanı ilk defa görüyorum/duyuyorum. Onun dışında huion ve xp-pen fena değildir.
yeeet dedi: Hocam kitap satın almak istemiyorum, gerek anlatım videolarında ki soruları gerek PDF şeklinde soruları çözmek için alıyorum. (işlem vs.) Genişletmek için tıkla... Ben starcom olanı ilk defa görüyorum/duyuyorum. Onun dışında huion ve xp-pen fena değildir.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mart 2022 #8 Bilaxten dedi: Ben starcom olanı ilk defa görüyorum/duyuyorum. Onun dışında huion ve xp-pen fena değildir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Huion olanı alacağım.
Bilaxten dedi: Ben starcom olanı ilk defa görüyorum/duyuyorum. Onun dışında huion ve xp-pen fena değildir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Huion olanı alacağım.