gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Arkadaşlar oyuna girdiğimde FPS 60'ın üzerine çıkmıyor. (FPS'i RivaTuner statics server ile ölçüyorum.).
Arkadaşlar oyuna girdiğimde FPS 60'ın üzerine çıkmıyor. (FPS'i RivaTuner statics server ile ölçüyorum.).
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 20 Mart 2021 #2 Normal. Oyun 60 FPS'in üstüne çıksa mekanikleri bozulur zaten.
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #3 A 246941 dedi: Normal. Oyun 60 FPS'in üstüne çıksa mekanikleri bozulur zaten. Genişletmek için tıkla... Bunun yüzünden FPS'im yerlerde geziyor.
A 246941 dedi: Normal. Oyun 60 FPS'in üstüne çıksa mekanikleri bozulur zaten. Genişletmek için tıkla... Bunun yüzünden FPS'im yerlerde geziyor.
Furkan Soysal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #4 gazwiez dedi: A Bunun yüzünden FPS'im yerlerde geziyor. Genişletmek için tıkla... Yerlerde geziyordan kastınız ne hocam? Oyun zaten piksel bir oyun 144 veya 240 FPS verecek zannetmeyin.
gazwiez dedi: A Bunun yüzünden FPS'im yerlerde geziyor. Genişletmek için tıkla... Yerlerde geziyordan kastınız ne hocam? Oyun zaten piksel bir oyun 144 veya 240 FPS verecek zannetmeyin.
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #5 Furkan Soysal dedi: Yerlerde geziyordan kastınız ne hocam? Oyun zaten piksek bir oyun 144 veya 240 FPS verecek zannetmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yerlerde geziyor derken oyun 25 FPS oluyor 60 FPS kilidi olduğu için.
Furkan Soysal dedi: Yerlerde geziyordan kastınız ne hocam? Oyun zaten piksek bir oyun 144 veya 240 FPS verecek zannetmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yerlerde geziyor derken oyun 25 FPS oluyor 60 FPS kilidi olduğu için.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 20 Mart 2021 #6 Hocam zaten rekabetçi ya da FPS oyunu değil ki, pixel oyundan ne FPS'i bekliyorsunuz. V-Sync varsa kapatın. gazwiez dedi: Hocam yerlerde geziyor derken oyun 25 FPS oluyor 60 FPS kilidi olduğu için. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey olmaz ki.
Hocam zaten rekabetçi ya da FPS oyunu değil ki, pixel oyundan ne FPS'i bekliyorsunuz. V-Sync varsa kapatın. gazwiez dedi: Hocam yerlerde geziyor derken oyun 25 FPS oluyor 60 FPS kilidi olduğu için. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey olmaz ki.
Furkan Soysal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #7 gazwiez dedi: Hocam yerlerde geziyor derken oyun 25 FPS oluyor 60 FPS kilidi olduğu için. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda onun için ayar vardı hocam. Oyun yüklü olmadığı ve oyunu 1.5 yıldır oynamadığım için tam hatırlamıyorum.
gazwiez dedi: Hocam yerlerde geziyor derken oyun 25 FPS oluyor 60 FPS kilidi olduğu için. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda onun için ayar vardı hocam. Oyun yüklü olmadığı ve oyunu 1.5 yıldır oynamadığım için tam hatırlamıyorum.
Bir acayip Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 408 Yer Antalya,Döşemealtı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2021 #8 gazwiez dedi: Arkadaşlar oyuna girdiğimde FPS 60'ın üzerine çıkmıyor. (FPS'i RivaTuner statics server ile ölçüyorum.). Genişletmek için tıkla... Piksel oyunda(küçümsemek için değil)zaten daha fazla FPS'yi ne yapacaksınız?
gazwiez dedi: Arkadaşlar oyuna girdiğimde FPS 60'ın üzerine çıkmıyor. (FPS'i RivaTuner statics server ile ölçüyorum.). Genişletmek için tıkla... Piksel oyunda(küçümsemek için değil)zaten daha fazla FPS'yi ne yapacaksınız?
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #9 Bir acayip dedi: Piksel oyunda(küçümsemek için değil)zaten daha fazla FPS'yi ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... 25 FPS aldığım için oyunun zevki gelmiyor.
Bir acayip dedi: Piksel oyunda(küçümsemek için değil)zaten daha fazla FPS'yi ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... 25 FPS aldığım için oyunun zevki gelmiyor.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 20 Mart 2021 #10 gazwiez dedi: 25 FPS aldığım için oyunun zevki gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bunun 60 FPS kilidi ile alakası yok. Bilgisayarınızın özellikleri yetmiyor olabilir mi?
gazwiez dedi: 25 FPS aldığım için oyunun zevki gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bunun 60 FPS kilidi ile alakası yok. Bilgisayarınızın özellikleri yetmiyor olabilir mi?