omrrarici Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri -RTX 4070 -RYZEN 5 5600 -16 GB RAM -A520M K V2 Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Gençler ATS'yi zaten alacağım ama yanında da Stardew Valley almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı yoksa bir sonraki indirimlerde daha da düşer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
Gençler ATS'yi zaten alacağım ama yanında da Stardew Valley almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı yoksa bir sonraki indirimlerde daha da düşer mi?
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 9 Ağustos 2023 #2 Çok pahalı bir oyun değil zaten arkadaşlarınız filan varsa daha sarar yoksa da tek başınıza da oynayabilirsiniz hikayesini beğenmiştim.
Çok pahalı bir oyun değil zaten arkadaşlarınız filan varsa daha sarar yoksa da tek başınıza da oynayabilirsiniz hikayesini beğenmiştim.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.731 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 9 Ağustos 2023 #3 omrrarici dedi: Eki Görüntüle 1896246 Gençler ATS'yi zaten alacağım ama yanında da Stardew Valley almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı yoksa bir sonraki indirimlerde daha da düşer mi? Genişletmek için tıkla... Alınır.
omrrarici dedi: Eki Görüntüle 1896246 Gençler ATS'yi zaten alacağım ama yanında da Stardew Valley almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı yoksa bir sonraki indirimlerde daha da düşer mi? Genişletmek için tıkla... Alınır.
gerald123 Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 48 9 Ağustos 2023 #4 omrrarici dedi: Eki Görüntüle 1896246 Gençler ATS'yi zaten alacağım ama yanında da Stardew Valley almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı yoksa bir sonraki indirimlerde daha da düşer mi? Genişletmek için tıkla... Alınır bir sonraki indirimlere kadar zam yer
omrrarici dedi: Eki Görüntüle 1896246 Gençler ATS'yi zaten alacağım ama yanında da Stardew Valley almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı yoksa bir sonraki indirimlerde daha da düşer mi? Genişletmek için tıkla... Alınır bir sonraki indirimlere kadar zam yer
omrrarici Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri -RTX 4070 -RYZEN 5 5600 -16 GB RAM -A520M K V2 Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #5 ketofilen dedi: Çok pahalı bir oyun değil zaten arkadaşlarınız filan varsa daha sarar yoksa da tek başınıza da oynayabilirsiniz hikayesini beğenmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam evet pahalı değil ancak bu tarz oyunlar bazen birden 1TL'ye falan düşüyor ondan dedim.
ketofilen dedi: Çok pahalı bir oyun değil zaten arkadaşlarınız filan varsa daha sarar yoksa da tek başınıza da oynayabilirsiniz hikayesini beğenmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam evet pahalı değil ancak bu tarz oyunlar bazen birden 1TL'ye falan düşüyor ondan dedim.
Skoolax Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #6 Tabi oyun zevkinize bağlı ama indie ve sandbox oyun sevenler için oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan biridir bana göre.
Tabi oyun zevkinize bağlı ama indie ve sandbox oyun sevenler için oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan biridir bana göre.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 9 Ağustos 2023 #7 omrrarici dedi: Hocam evet pahalı değil ancak bu tarz oyunlar bazen birden 1TL'ye falan düşüyor ondan dedim. Genişletmek için tıkla... 1₺'ye hiç düştüğünü görmedim. Sanırsam oyun daha zam yemedi, zam yerse daha pahalı olabilir alın oynayın beğenmezseniz iade edin.
omrrarici dedi: Hocam evet pahalı değil ancak bu tarz oyunlar bazen birden 1TL'ye falan düşüyor ondan dedim. Genişletmek için tıkla... 1₺'ye hiç düştüğünü görmedim. Sanırsam oyun daha zam yemedi, zam yerse daha pahalı olabilir alın oynayın beğenmezseniz iade edin.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #8 omrrarici dedi: Eki Görüntüle 1896246 Gençler ATS'yi zaten alacağım ama yanında da Stardew Valley almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı yoksa bir sonraki indirimlerde daha da düşer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bence alınabilir ben seviyorum iyi bir oyun.
omrrarici dedi: Eki Görüntüle 1896246 Gençler ATS'yi zaten alacağım ama yanında da Stardew Valley almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı yoksa bir sonraki indirimlerde daha da düşer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bence alınabilir ben seviyorum iyi bir oyun.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #9 14-15 tl oluyor en iyi. O da zam almaz ise.
Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #10 Kesinlikle alınır. Çeşitli modlarla daha da eğlenceli hale gelebiliyor.