Stardew Valley alınır mı?

Ben de 2 saat önce aldım, piksel grafik sevmememe ragmen buyuk beklentiler içinde oynadım fakat daha yeni başladığım için midir bilmiyorum beni çok içine çekmedi. Zaman geçmiyor ya. Köyde dolaşıyorum öyle akşam olana kadar. Hep amelelik ve oradan oraya yürümek de sıkıyor bir süre sonra. Alinir alınmaza bir şey diyemeyeceğim.

Şahsen 3 dolara gene alırdım. En kötü 50-70 saat sizi sardırıyor ama ondan sonrasında komple angarya. Genede saati 2.5TL'ye geldiği için parasını hak ediyor. (50 saat oynadığınızı farz edersek.)

Çiftçilik, craft ve NPC'ler arası sosyal ilişki teması hoşunuza gidiyorsa alın derim.

Piksel art sevmeyen biriyseniz ve Farming Simulator gibi beklentiniz varsa şaşırılacak durum değil. Genede yiğidi öldürün hakkını yemeyin.
Aslında severim, çok benzer olmasada Growtopia oyununu yıllardır oynuyorum.

Ben de 2 saat önce aldım, piksel grafik sevmememe ragmen buyuk beklentiler içinde oynadım fakat daha yeni başladığım için midir bilmiyorum beni çok içine çekmedi. Zaman geçmiyor ya. Köyde dolaşıyorum öyle akşam olana kadar. Hep amelelik ve oradan oraya yürümek de sıkıyor bir süre sonra. Alinir alınmaza bir şey diyemeyeceğim.
Oyunu oynamadan önce izlemek gerekiyor. Aslında yapılacak o kadar fazla şey var ki... Akşama kadar köyde dolaşıyorsan muhtemelen oyunu ilk defa oynayarak öğreniyorsundur.

Aslında severim, çok benzer olmasada Growtopia oyununu yıllardır oynuyorum.
Growtopia'nında hiç alakası yok doğrusu piksel olması dışında.

Angarya kısmından sıkıldınız büyük ihtimalle, angarya olmayan Craft oyunu yok piyasada zaten.

Arkadaşınız varsa onunla oynayın aşırı sarıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı