Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 RAM 6 GB DDR3 Ekran kartı Amd Radeon Mobility HD 5470 1GB İşlemci İ5 m460 Arkadaşlar Stardew Valley sorunum YouTube'a yüklediğim videodaki gibi durumu, oyun kesinlikle oynanmıyor ve oyunun sesi de 1 FPS gibi kasıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar Stardew Valley sorunum YouTube'a yüklediğim videodaki gibi durumu, oyun kesinlikle oynanmıyor ve oyunun sesi de 1 FPS gibi kasıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #2 Sadece bu oyunda mı oluyor her oyunda da aynı sorun mu? Artı 0 Eksi
KS KS Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #3 xBuLuTx dedi: Sadece bu oyunda mı oluyor her oyunda da aynı sorun mu? Genişletmek için tıkla... Sadece bu oyunda. Artı 0 Eksi
xBuLuTx dedi: Sadece bu oyunda mı oluyor her oyunda da aynı sorun mu? Genişletmek için tıkla... Sadece bu oyunda.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #4 Slovenn dedi: Sadece bu oyunda. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi yoksa korsan mı? Eğer Steam üzerinden oynuyorsanız dosya doğrulama yapın. Eğer korsan oyun ise gayet normal. Artı -1 Eksi
Slovenn dedi: Sadece bu oyunda. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi yoksa korsan mı? Eğer Steam üzerinden oynuyorsanız dosya doğrulama yapın. Eğer korsan oyun ise gayet normal.
KS KS Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #5 xBuLuTx dedi: Oyun orijinal mi yoksa korsan mı? Eğer Steam üzerinden oynuyorsanız dosya doğrulama yapın. Eğer korsan oyun ise gayet normal. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal Steam üzerinden satın aldım. Yokmu yardım edebilecek birisi ya Son düzenleme: 25 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
xBuLuTx dedi: Oyun orijinal mi yoksa korsan mı? Eğer Steam üzerinden oynuyorsanız dosya doğrulama yapın. Eğer korsan oyun ise gayet normal. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal Steam üzerinden satın aldım. Yokmu yardım edebilecek birisi ya