Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 8 Ağustos 2022 #1 Arkadaşımla ben Stardew Valley alacağız ama arkadaşımın Steam hesabı level 2 olmadığı için beni arkadaş ekleyemiyor. Arkadaş eklenmeden Stardew Valley'yi 2 kişi oynayabilir miyiz?
Arkadaşımla ben Stardew Valley alacağız ama arkadaşımın Steam hesabı level 2 olmadığı için beni arkadaş ekleyemiyor. Arkadaş eklenmeden Stardew Valley'yi 2 kişi oynayabilir miyiz?
Çözüm yaraliordek 8 Ağustos 2022 Falsey dedi: "Hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor" Yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... 5 dolar harcanmış olması gerekiyor. Arkadaş ekleyen tarafın harcamış olması yeterli.
Falsey dedi: "Hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor" Yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... 5 dolar harcanmış olması gerekiyor. Arkadaş ekleyen tarafın harcamış olması yeterli.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 8 Ağustos 2022 #2 Yerel ağ seçeneği var diye hatırlıyorum ama yanlışım olabilir. Varsa hamachi ile bağlanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.350 Makaleler 8 Çözümler 179 8 Ağustos 2022 #3 Arkadaş ekleme bölümünden link ile ekleme seçeneği var ona arkadaşına at oda açsın bu şekilde ekliyebilirsin. Artı -1 Eksi
Arkadaş ekleme bölümünden link ile ekleme seçeneği var ona arkadaşına at oda açsın bu şekilde ekliyebilirsin.
KS KS Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 8 Ağustos 2022 #4 FurkanKutlu dedi: Yerel ağ seçeneği var diye hatırlıyorum ama yanlışım olabilir. Varsa hamachi ile bağlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yerel ağ derken nasıl olacak ? Aynı internete bağlı değiliz. XPLSG dedi: Arkadaş ekleme bölümünden link ile ekleme seçeneği var ona arkadaşına at oda açsın bu şekilde ekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda o bölüm açık değil sanırım. Steam'de eklemek için level 2 olmak gerekiyor. Artı 0 Eksi
FurkanKutlu dedi: Yerel ağ seçeneği var diye hatırlıyorum ama yanlışım olabilir. Varsa hamachi ile bağlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yerel ağ derken nasıl olacak ? Aynı internete bağlı değiliz. XPLSG dedi: Arkadaş ekleme bölümünden link ile ekleme seçeneği var ona arkadaşına at oda açsın bu şekilde ekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda o bölüm açık değil sanırım. Steam'de eklemek için level 2 olmak gerekiyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.350 Makaleler 8 Çözümler 179 8 Ağustos 2022 #5 Falsey dedi: Arkadaşımda o bölüm açık değil sanırım. Steam'de eklemek için level 2 olmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 2 level olmak gerekmiyor hesap kısıtsız olmalı arkadaş ekleme bölümünde ki link ile istediğin şekilde kısıtlama olmadan ekliyebilirsin. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Arkadaşımda o bölüm açık değil sanırım. Steam'de eklemek için level 2 olmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 2 level olmak gerekmiyor hesap kısıtsız olmalı arkadaş ekleme bölümünde ki link ile istediğin şekilde kısıtlama olmadan ekliyebilirsin.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #6 Arkadaşlık kodunu kullanarak ekleyebilirsin, biz öyle yapıyoruz. Artı 0 Eksi
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 8 Ağustos 2022 #7 Falsey dedi: Yerel ağ derken nasıl olacak ? Aynı internete bağlı değiliz. Genişletmek için tıkla... Hamachi sizi aynı ağda gibi gösteriyor. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Yerel ağ derken nasıl olacak ? Aynı internete bağlı değiliz. Genişletmek için tıkla... Hamachi sizi aynı ağda gibi gösteriyor.
KS KS Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 8 Ağustos 2022 #8 XPLSG dedi: 2 level olmak gerekmiyor hesap kısıtsız olmalı arkadaş ekleme bölümünde ki link ile istediğin şekilde kısıtlama olmadan ekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... "Hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor" Yazıyor hocam. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: 2 level olmak gerekmiyor hesap kısıtsız olmalı arkadaş ekleme bölümünde ki link ile istediğin şekilde kısıtlama olmadan ekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... "Hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor" Yazıyor hocam.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #9 Falsey dedi: "Hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor" Yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... 5 dolar harcanmış olması gerekiyor. Arkadaş ekleyen tarafın harcamış olması yeterli. Artı 0 Eksi Çözüm
Falsey dedi: "Hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor" Yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... 5 dolar harcanmış olması gerekiyor. Arkadaş ekleyen tarafın harcamış olması yeterli.
KS KS Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 8 Ağustos 2022 #10 yaraliordek dedi: 5 dolar harcanmış olması gerekiyor. Arkadaş ekleyen tarafın harcamış olması yeterli. Genişletmek için tıkla... İkimizin de harcaması gerekiyormuş hocam. Olmuyor yani yine de teşekkürler. Falsey dedi: İkimizin de harcaması gerekiyormuş hocam. Olmuyor yani yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çözdüm dediğiniz gibiymiş. @yaraliordek @XPLSG Artı 0 Eksi
yaraliordek dedi: 5 dolar harcanmış olması gerekiyor. Arkadaş ekleyen tarafın harcamış olması yeterli. Genişletmek için tıkla... İkimizin de harcaması gerekiyormuş hocam. Olmuyor yani yine de teşekkürler. Falsey dedi: İkimizin de harcaması gerekiyormuş hocam. Olmuyor yani yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çözdüm dediğiniz gibiymiş. @yaraliordek @XPLSG