Stardew Valley bakiye ve vagon nedir?

ethemcomert54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, her soru için konu açmak istemedim çünkü bazı daha önemli soruları gölgeleyebilirdi.

1. Oyunda menü kısmına gelince görülen toplam bakiye kısmı nedir?
  2. Evimizin yanında bulunan satılmak için konulan kutu daha mı az fiyata satıyor?
  3. Demircinin ve otobüs durağının oradaki vagon nasıl açılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda menü kısmındaki bakiyeyi anlayamadım ama evinin yanındaki kutu ile normal markette ki fiyat aynı az fiyata satmıyor vagonlar ise bir tane eski bir bina var pelikan kasabası yazıyor üstünde orada ki görevlerle açabiliyorsun.
İyi oyunlar

1- Para işte. O an cebindeki miktar yazıyor. Biz parayı ortak kullandığımız için tek para var ama ayrı ise o kişininki yazıyordur bence.
2- Ona kargo kutusu falan gibi şeyler de diyorlar. Koyuyorsun, kime gidecekse gidiyor. Ama sanırım el ile satma görevleri var, onları saymıyor.
3- JojaMart veya adını bilmediğim, hayaletli ev dediğim binadaki görevler ile. Asıl adı community center, Türkçesini bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı