X xzantre Zeptopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 77 22 Ekim 2023 #1 Dostlar Stardew Valley'de tuttuğumuz balıkları balıkçıda satmak ile evdeki sandıkta satmak ile bir fiyat veya başka bir farkı var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023
Dostlar Stardew Valley'de tuttuğumuz balıkları balıkçıda satmak ile evdeki sandıkta satmak ile bir fiyat veya başka bir farkı var mıdır?
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.629 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #2 Yoktur. Her yerde fiyat aynı. Yani direkt evde sat. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
yexnova Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 xzantre dedi: Dostlar Stardew Valley'de tuttuğumuz balıkları balıkçıda satmak ile evdeki sandıkta satmak ile bir fiyat veya başka bir farkı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Balıkçıda daha yüksek fiyata satabilir ya da uğraşmak istemiyorsan evinin yanında ki sandığa koyup yarını bekliyebilirsin. Artı 0 Eksi
xzantre dedi: Dostlar Stardew Valley'de tuttuğumuz balıkları balıkçıda satmak ile evdeki sandıkta satmak ile bir fiyat veya başka bir farkı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Balıkçıda daha yüksek fiyata satabilir ya da uğraşmak istemiyorsan evinin yanında ki sandığa koyup yarını bekliyebilirsin.
KS KS X xzantre Zeptopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 77 22 Ekim 2023 #4 yexnova dedi: Balıkçıda daha yüksek fiyata satabilir ya da uğraşmak istemiyorsan evinin yanında ki sandığa koyup yarını bekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Reis Stardew Vikiden bakıp araştırdım iki taraftada aynı fiyatmış. Artı 0 Eksi
yexnova dedi: Balıkçıda daha yüksek fiyata satabilir ya da uğraşmak istemiyorsan evinin yanında ki sandığa koyup yarını bekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Reis Stardew Vikiden bakıp araştırdım iki taraftada aynı fiyatmış.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 22 Ekim 2023 #5 yexnova dedi: Balıkçıda daha yüksek fiyata satabilir ya da uğraşmak istemiyorsan evinin yanında ki sandığa koyup yarını bekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı olmuyor hemen satmak istiyorsan balıkçıya gitmen gerekiyor. Daha fazla para kasmak istiyorsan oltanı yükseltmen gerek. Artı 0 Eksi
yexnova dedi: Balıkçıda daha yüksek fiyata satabilir ya da uğraşmak istemiyorsan evinin yanında ki sandığa koyup yarını bekliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı olmuyor hemen satmak istiyorsan balıkçıya gitmen gerekiyor. Daha fazla para kasmak istiyorsan oltanı yükseltmen gerek.
yexnova Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #6 Kusura bakmayın yanlış hatırlıyormuşum. xzantre dedi: Reis stardew vikiden bakıp araştırdım iki taraftada aynı fiyatmış. Genişletmek için tıkla... Dostum peki senin aklına stardew vikiden bakmak aklına geliyorsa niye buraya konu açıyorsun Komik değil mi biraz. Artı -1 Eksi
Kusura bakmayın yanlış hatırlıyormuşum. xzantre dedi: Reis stardew vikiden bakıp araştırdım iki taraftada aynı fiyatmış. Genişletmek için tıkla... Dostum peki senin aklına stardew vikiden bakmak aklına geliyorsa niye buraya konu açıyorsun Komik değil mi biraz.
KS KS X xzantre Zeptopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 77 22 Ekim 2023 #7 Reis konuyu 10 dakika önce açtım modlar geç onayladı o sırada aklıma geldi Artı 0 Eksi